کارگاه سلامت زنان میانسال در دوره باروری و یائسگی در معاونت بهداشتی دانشگاه و به همت مدیریت سلامت خانواده و جمعیت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان،
میانسالان (زنان و مردان ۳۰ تا۵۹ سال) حدوداً یک سوم جمعیت کشور ما را تشکیل میدهند و بطور روز افزونی جمعیت آنان در حال افزایش است. این گروه یکی از گروههای سنی مهم، مولد و فعال جامعه است که
دارای نقش مولد اقتصادی بوده و به همین سبب سایر گروههای سنی در خانواده و جامعه به آنان وابستهاند. میانسالان محور سلامت خانوادهاند، مرگ و میر، ناتوانی و رفتارهای آنها، همه ابعاد سلامت خانواده را تحت تاثیر قرار داده، خطرات تهدید کننده سلامتی آنان بر سلامت سایر گروههای سنی در خانواده
نیز موثر است. همچنین ارتقای سلامت این گروه تضمین کننده سلامت آنان در دوره سالمندی است. گرچه زنان و مردان در برخورداری از خدمات سلامت به یک اندازه محق هستند اما زنان به دلیل شرایط فیزیولوژیک خود به توجه بیشتری نیاز دارند.
در این راستا کارگاه یک روزهای با عنوان «سلامت زنان میانسال در دوره باروری و یائسگی (۱)» به صورت حضوری در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
هدف از برگزاری کارگاه، توانمندسازی هسته آموزشی در خصوص مطالب مرتبط با سلامت زنان میانسال و انتقال آموزش ها به محیطیترین سطوح ارائهدهنده خدمت بود.
پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید و انجام پیشآزمون، کارگاه با خیر مقدم و مقدمه دکتر نوری؛ مدیر سلامت جمعیت و خانواده آغاز شد. سپس دکتر پارساپور
؛
عضو هیئت علمی گروه آموزشی زنان و دکتر حقیقی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی روانپزشکی مطالب خود را در قالب اسلاید ارائه نمودند. در ادامه مدرسین به پرسش ها پاسخ داده و در پایان کارگاه پسآزمون برگزار شد.
گروه هدف این برنامه پزشک، ماما، کارشناس سلامت میانسالان، کارشناس مسئول بهداشت خانواده و کارشناسان سلامت روان بودند.