در آستانه ماه محرم، طرح تشدید بازرسی مرکز بهداشت استان اصفهان بر عرضه مواد غذایی آغاز شد.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان در این خصوص گفت: با آغاز فرا رسیدن ماه عزاداری سرور شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع)، به منظور ارتقا سلامت شهروندان، طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی، حسینه ها و هیات های مذهبی استان آغاز شد.
سید مهدی میرجهانیان همراه داشتن کارت بهداشت تمامی مسئولان طبخ غذای نذری ایام محرم را الزامی دانست و افزود: این طرح نظارتی با همکاری بیش از ۷۰ گروه دو نفره بازرسی اجرا می شود.
وی مدت اجرای این طرح را تا ۱۰ روز پس از دهه اول محرم اعلام و به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده تخلف واحدهای غذایی این استان می توانند موضوع را به سامانه ۱۹۰(رسیدگی به شکایات بهداشتی) اطلاع دهند.