سرپرست معاونت دانشجویی در نشست ستاد استقبال از مهر در آستانه سال تحصیلی ۹۹-۹۸، گفت: شروع سال تحصیلی باید به نحوی صورت گیرد که یک روز به یاد ماندنی برای دانشجویان و به ویژه ورودی های جدید باشد.
نشست هماهنگی ستاد استقبال از مهر در آستانه سال تحصیلی ۹۹-۹۸ روز چهارشنبه ۶ شهریور با حضور دکتر پرویز انصاری راد، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه، دکتر باستانی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی، نمایندگان سایر معاونتها و همچنین مدیران کل حوزه معاونت دانشجویی در محل سالن اجتماعات شریعتمداری تشکیل شد.
سرپرست معاونت دانشجویی در ابتدای نشست ویدیوکنفرانسی با مدیران استانی، تصریح کرد: شروع سال تحصیلی باید به نحوی صورت گیرد که یک روز به یاد ماندنی برای دانشجویان و به ویژه ورودیهای جدید باشد.
وی با اشاره به جذب بیش از ۲۵ هزار دانشجومعلم ورودی جدید و نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید، آغاز مهر را به همه همکاران و تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت تبریک گفت و اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان منشا پویایی و بالندگی در جامعه است.
سرپرست معاونت دانشجویی، با بیان اینکه آمادگی برای سال تحصیلی جدید دارای ۲ بخش مادی و روانی است، افزود: لازم است همه مدیران استان و مسئولان برای پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید همراهی کنند زیرا این دانشگاه از حساسیت بیشتری به نسبت سایر دانشگاهها برخوردار است و امیدواریم با تلاش بیشتر همه مسئولان شاهد تحقق وعدهها باشیم.
وی ضرورت از تشکیل نشست ویدیو کنفرانس را گفت و گو و تبادل اطلاعات و تجارب از سوی استانها بیان کرد و همچنین آشنایی با وضعیت موجود و فراهم نمودن امکانات و تجهیزات و سپس شروع به تعمیر و باسازی در فرصت باقی مانده را حائز اهمیت دانست.
دکتر انصاری راد، افزود: دانشگاه فرهنگیان به صورت شبانه روزی بوده و این زیست دانشجویی الزاماتی دارد که بایستی ضمن آماده سازی، دغدغههای خانوادهها را کم کنیم و با تلاش مضاعف همه پردیس ها و مراکز سراسر کشور زمینه برای تعلیم و تربیت بهتر دانشجویان مهیا شود.
وی ادامه داد: با حمایت دکتر خنیفر ریاست دانشگاه فرهنگیان و دکتر خاکی معاون توسعه و منابع دانشگاه و سایر همکاران ان شاءلله پشتیبانیهای لازم برای ایجاد شرایط بهینه انجام خواهد شد.
در ادامه دکتر انصاری تاکید کرد: در استان تهران با پذیرش بیش از ۴ هزار دانشجومعلم، بازدیدهای میدانی، گفت و گو با مدیران و روسا، جلسات با همکاران استانی، استفاده از ظرفیتها و جابه جایی فضاها صورت گرفته که به نظر میرسد اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است.
سرپرست معاونت دانشجویی، در ادامه به بیان مطالبی در خصوص مواردی از قبیل: تجهیزات خوابگاه: یخچال، وضعیت سرمایشی وگرمایشی، رنگ آمیزی اتاقها و کمد، تعویض موکت و پردههای اتاق، بررسی کتابهای موجود در کتابخانه و سالن مطالعه، موجودی انبار، ایزوگام و آسفالت، وضعیت کارگاه و سیستم رایانه، وضعیت سالنهای ورزشی، خدمات مشاوره ای و بهداشت و ایمنی، وضعیت تشک و تخت دانشجویان، شرایط آشپزخانه و مطبخ، سالن غذاخوری، کلاسهای آموزشی و ... پرداخت.
وی تصریح کرد: همکاران استانی به دو شاخص تدبیر و ارائه راهکار توجه نمایند و با یاری خداوند در اجرا و انجام امور محوله با در نظر گرفتن تمام جوانب با برنامهریزی پیش بروند.
در ادامه نشست، کلیه استان ها ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده به بیان شرایط موجود و موارد در دست اقدام پرداختند تا در فرصت باقیمانده تصمیم های لازم جهت تامین اعتبارات به منظور بهبود شرایط و آماده سازی استان ها صورت پذیرد.
در ادامه دکتر باستانی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از تدابیر استان ها و برقراری تعامل شایسته با حوزه های مختلف در درون و برون از دانشگاه، بیان کرد: در روزهای آتی کارگروهای شش گانه از حوزههای مختلف جهت بازدید و عرض خداقوت به پردیسها و مراکز سراسر کشور خواهند آمد تا از نزدیک در جریان فعالیتها و زحمات بی دریغ همکاران محترم استانها باشند.
وی ادامه داد: این جوانهای پر نشاط و آماده ی نسل امروز که به عنوان ورودیهای جدید دانشگاه هستند باید به برنامه تعلیم و تربیت رهنمون شوند و در این بخش باید از تمام پتاسیل و ظرفیت دانشگاه استفاده بهینه نمود.
در ادامه مدیران کل حوره فرهنگی، دانشجویی، آموزشی، نظارت و ارزیابی، پژوهش و فناوری و حوزه طرح و برنامه و بودجه با توجه به مسائلی که از سوی استانها عنوان شد مطالبی را مطرح نموده و سپس اولویتهای هر حوزه به تفکیک بیان شد.