کارگروه سیستم جامع سرای دانشجویی در استان سمنان با حضور مدیرکل دانشجویی، سرپرست مدیریت امور پردیسهای استان سمنان، مدیران پردیسهای خواهران و برادران، رئیس اداره رفاه دانشجویی سازمان مرکزی، نمایندگانی از استانهای خراسان رضوی و زنجان و جمعی از همکاران استان سمنان برگزار شد.
در آغاز آقای دکتر کریم ضمن خیرمقدم به مدعوین دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: امیدواریم شاهد پیشرفتهای روزافزون دانشگاه باشیم. در این دانشگاه معلمان تربیت میشوند و کوتاهی در امر تربیتمعلم بسیار آسیبزننده است. وی افزود: وجود چنین سیستمی برای دانشگاه ضروری بوده و به نظر میرسد سرپرستان شبانهروزی در خصوص استفاده از این سامانه نیازمند آموزش هستند.
سپس آقای آقاخانی ضمن خیرمقدم به حضار نصب و راهاندازی اتوماسیون تغذیه در پردیسها /مراکز را از موفقیتهای معاونت دانشجویی برشمردند و اضافه کردند که با بهرهگیری از این اتوماسیون دو هدف مدنظر محقق شدهاند. ۱
. صرفهجویی که باعث مدیریت هزینههای غذایی، درست مصرف کردن و دورریز بسیار کمتر غذا شده است.۲. دو منویی شدن وعدههای غذایی برای دانشجو معلمان که هم سبب رضایتمندی دانشجو معلمان و هم موجب صرفه اقتصادی شده است.
همچنین ادامه داد:
از ابتدای مهرماه در همه پردیسها/مراکز توزیع غذا با استفاده از دستگاه اتوماسیون تغذیه صورت خواهد گرفت. پردیسها/مراکز هم در هنگام ثبتنام اثرانگشت دانشجویان جدیدالورود را برای استفاده از این سیستم ثبت خواهند کرد.
مقرر شد اشکالاتی که استانها در استفاده از اتوماسیون تغذیه دارند را در اولین جلسهای که با نماینده شرکت کالینان تشکل خواهد شد؛ مطرح و چارهاندیشی شوند.
در راستای بهرهمندی از سامانه جامع سراهای دانشجویی پس از بهرهمندی از اتوماسیون تغذیه در فاز دوم که هدف جلسه کنونی است؛ فعالسازی بخش ورود و خروج دانشجویان و کنترل حضوروغیاب آنان با توجه به حجم زیاد دانشجویان در دست فعالسازی است.
در ادامه نماینده استان خراسان رضوی که بهصورت پایلوت از بخش حضوروغیاب سامانه بهره برده بودند توضیحاتی درباره اهداف و شیوه استفاده از سامانه ارائه کردند. همچنین نماینده دانشجویی از استان زنجان آقای مرادی مهمترین کار سامانه جامع سرای دانشجویی را کمک به سرپرستان شبانهروزی در راستای نظم دهی به امور دانشجو معلمان دانستند.
در این کارگروه مصوب شد شاخصهای مناسب برای ارزیابی غذای توزیعشده دانشجو معلمان احصا و در سامانه اتوماسیون تغذیه بارگذاری شود تا دانشجو معلمان بتوانند به غذا امتیاز بدهند.
همچنین مقرر شد پس از ارسال شیوه نامه و اهداف راه اندازی سامانه جامع سرای دانشجویی به همه استان ها در ۵ استان متقاضی به صورت پالیوت برای رفع اشکالات احتمالی اجرایی شود.
در حاشیه برگزاری کارگروه مدیر کل دانشجویی همراه با اعضا کارگروه سامانه جامع سراهای دانشجویی از پردیس الزهرا(س) بازدید به عمل آوردند.