معاون بهداشتی دانشگاه در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اصفهان که، چهارشنبه ۲۳ مرداد ماه، در استانداری اصفهان برگزار گردید، گفت: در کمتر از یک دهه دیگر، بالغ بر ۶۰ درصد افرادی که هم اکنون پیش فشار خون دارند، مبتلا به فشارخون بالا می شوند و این یک زنگ خطر برای مسئولان حوزه سلامت است.
دکتر کمال حیدری اظهار داشت: لازم است به طور جدی برای اصلاح زیر ساخت های محیطی و فرهنگی اقدام و تصمیمات ضروری برای پیشگیری از پرفشار خون بالا انجام گیرد.
وی بیان داشت: قرار نیست در کارگروه سلامت، هر دستگاهی به بیان مشکلات خود و موانع سر راهش بپردازد، بلکه برای رفع چالش های حوزه سلامت و امنیت غذایی مردم، باید با تشکیل گروه های منسجم، علمی و دغدغه مند و با همدلی و همکاری همه دستگاه ها در این جلسات، به بررسی وضع موجود و انجام تدابیر لازم بدون رودربایستی بپردازیم.
در ادامه این جلسه، طرح ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی شامل سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی مزرعه ای و گلخانه ای، خیار مزرعه ای و گلخانه ای، سیب و پرتقال که از مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در سال ۱۳۹۶ بوده و در استان در حال اجراست، به تفصیل با گزارش کامل سازمان جهاد کشاورزی استان و معاونت غذا و دارو دانشگاه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین در خصوص خدمات سلامت کارکنان دولت نیز، با عنایت به اینکه پوشش صد درصدی تشکیل پرونده الکترونیک سلامت کارکنان دولت و خانواده آنها در دستور کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد تاکید گردید که تمهیدات لازم توسط مدیران سازمان ها و ادارات استان جهت حضور کارکنان دولت و خانواده های آنها در مراکز جامع خدمات سلامت صورت پذیرد تا پوشش صد در صدی در پایان سال ۱۳۹۸ محقق گردد.