برگزاری جلسه هماهنگی و آشنایی مسئولین فنی جدید واحدهای تولیدی با قوانین و مقررات سازمان غذا و دارو
|
یکشنبه، ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
|
جلسه
آموزشی و توجیهی در خصوص اهمیت ارزیابی برنامه های پیش نیازی (
PRPs
) و بررسی تخصصی چک لیست اعلامی از سوی سازمان غذا و
دارو
و نیز آشنایی
مسئولین فنی با قوانین و مقررات سازمان غذا و دارو و شرح وظایف محوله
در
سال ۹۸ با حضور مدیر نظارت و ارزیابی
فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان
تخصصی،
مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد
.
در این جلسه مدیر نظارت بر مواد غذایی
،آرایشی و بهداشتی گفت : اجرای این
برنامه
در راستای کنترل شرایط تولیدی واحدها بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش
نیازی بهسازی (
PRPS
)
و بهبود مستمر فرآیند تولید و همچنین انجام رتبه بندی و معرفی واحدهای تولیدی برتر
سال می باشد.
در این جلسه چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی (
PRPS
) در واحدهای
تولیدی داخل کشور ( بازنگری جدید ) بررسی و در خصوص تمامی موارد خواسته شده در چک
لیست بحث، نظرات و پیشنهادات اصلاحی ارایه گردید.
گفتنی است که ارزیابی و رده بندی واحدهای تولیدی غذایی،
آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به صورت سالانه بر اساس دستورالعمل برنامه های
پیشنیازی توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه
علوم پزشکی انجام می شود.