معاون بهداشتی دانشگاه از اجرای مرحله دوم بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در اصفهان خبر داد.
دکتر حیدری در این خصوص گفت: در این طرح، تا دوازدهم شهریور، کارشناسان تغذیه در ۹ شهرستان استان با مراجعه حضوری به منازل، اطلاعات مربوط به الگوی غذایی مناطق روستایی، شهری و حاشیه شهری را جمعآوری می کنند.
وی هدف از اجرای این طرح را کمک به شناسایی جمعیت های در معرض ناامنی غذایی و تخصیص بودجه برای ایجاد هماهنگی بین الگوی تولید، عرضه و مصرف در زمینه تامین نیازهای تغذیه ای و سلامت جامعه عنوان کرد.