سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا با اشاره به لزوم خصوصیسازی برخی بخشهای دانشگاه گفت: باید مشارکت بخش خصوصی را تقویت کنیم تا مدیریت منابع و اعتبارات در شرایط بحران دچار مشکل نشود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر رشید حیدری مقدم در مراسم تکریم و معارفه ریاست جدید بیمارستان بعثت اظهار داشت: معمولا در دانشگاه علوم پزشکی معارفه فرد جدید در هیچ پستی نداریم و یا تودیع به عنوان رفتن از این مجموعه وجود ندارد زیرا غالبا افرادی که در سمتی قرار میگیرند یا از مسئولیت خود خداحافظی میکنند در همین مجموعه هستند و یا بهعنوان هیئت علمی به حضور و فعالیت خود ادامه میدهند.
وی با بیان اینکه شرایط امروز کشور پیجیده است واگر از این پیچیدگیها عبور کنیم به سر منزل مقصود در اهداف کلان نزدیک میشویم عنوان کرد: یکی از آرزوهای دیرین من این است که از وابستگی به اقتصاد تک محصولی متکی به نفت عبور کنیم و چنانچه بتوانیم به شکلی صحیح منابع را مدیریت کنیم و از منابع درست استفاده کنیم میتوانیم ۴ برابر منابع فعلی در کشور منبع ایجاد کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا ادامه داد: هرچه سیطره دولت در مسائل اقتصادی کمتر شده و مردم بخش خصوصی بیشتر پای کار بیایند و متولی امور شوند به توفیق نزدیکتر خواهیم بود.
وی افزود: از نظر اقتصادی ۹۰ درصد منابع کشور در بخش جاری هزینه میشود با این وصف مجتمع آموزشی درمانی بعثت که روزانه ۱۵ هزار ورودی و خروجی دارد و کارکنان و مسئولیت بخشهای متفاوتی چون بیمارستان سوختگی و ... را در خود جای داده بیمارستانی خاص است و در بخش هزینهها نیز باید بهصورت ویژه دیده شود.
وی متذکر شد: مجتمع آموزشی درمانی بعثت به تنهایی، یک دانشگاه است و دو و نیم برابر شبکه مستقل اسدآباد نیرو و کار دارد بنابراین ضرورت دارد به شکلی ویژه دیده شود.
دکتر حیدری مقدم در ادامه به حضور موثر و جهادی دکتر ساعتیان (ریاست پیشین بیمارستان) در زلزله کرمانشاه اشاره و بیان کرد: امید است این روند اثرگذار و جهادگرانه در دورههای بعد نیز تداوم یابد.
وی طی مقایسه پیشرفتهای مجتمع بعثت با ۴ سال قبل خود گفت: اتفاقات توسعهای چشمگیری در این مجتمع رخ داده که از آن جمله میتوان به احداث بیمارستان سوختگی و مرکز جامع سرطان اشاره کرد و البته راهاندازی بخش
VIP
نیز باید در زمره برنامههای آتی قرار گیرد.
دکتر حیدریمقدم از راهاندازی بخش زایمان در این بیمارستان بهعنوان یکی از دغدغههای مهم یاد کرد و افزود: ضریب اشغال در مرکز آموزشی درمانی فاطمیه دغدغهای جدی است که گاهی به ۱۰۴ درصد میرسد و برای کاهش این آمار بهتر است راهاندازی بخش زنان را در مجتمع بعثت با جدیّت دنبال کنیم.
وی یادآور شد: در سال ۹۲ حدود ۷۰ درصد منابع و اعتبارات از خزانه دولت بود و مابقی از منابع اختصاصی بود با این حال در سال ۹۷ شرایط منابع دقیقا معکوس شده بنابراین باید بتوانیم با راهکارهایی نظیر راهاندازی بخش
VIP
با مشارکت بخش خصوصی در افزایش اعتبارات تحرک ایجاد کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا
همچنین خواستار توجه به امور رفاهی کارکنان این مجتمع شد و عنوان کرد: امید است جمعبندی این اتفاقات و رویکردها به نفع بیماران و عموم شرایط کشور باشد.
دکتر محمدرضا ساعتیان رئیس سابق مرکز آموزشی درمانی بعثت در این مراسم با بیان اینکه امیدوارم طی این ۴سال که در این موقعیت حضور داشتم مفید و مثمر ثمر بوده باشم اظهار داشت: بعثت بزرگترین بیمارستان استان است که بهترین کارکنان را با قلبهایی بزرگ در خود جای داده است و کاری تیمی در این ۴ سال انجام شد که من آن را سرپرستی میکردم امائ مشارکت همه در حصول نتایج دخیل بود.
وی افزود: دکتر سلیم بهرامی حدود یک سال و نیم مدیر اتاق عمل مجتمع بعثت بوده و مدتها عضو هیئت علمی بوده است و با فضای کار این بیمارستان آشنایی دارد و قطعا کارکنان این مجتمع همانگونه که طی ۴ سال پشتیبان من بودهاند از ریاست بعدی نیز حمایت و همراهی خواهند داشت.
دکتر سلیم بهرامی نیز در مراسم تودیع خود بهعنوان سرپرست جدید این مجتمع با اشاره به اینکه امید است در مدت حضور در این موقعیت، امور محوله به شکل لایق و مورد قبول ارائه شود اظهار داشت: در این مجتمع، ۳۵ هزار عمل جراحی در سال انجام میشود و این نشان دهنده آن است که این مجموعه از مهجوریت خارج شده و فعال است و این حاصل تلاش و زحمات روسای این مجموعه است.
وی با بیان اینکه این فضا باید به خصوصیسازی نزدیکتر شود تبیین کرد: انتظار میرود در هزینهها و روند فعلی بازنگری ایجاد شود که هزینهها بهتر مدیریت شود و وضعیت اعتبارات به سمت و سوی بهتری رود که در این راستا تلاش میکنیم از خرد جمعی در امور بهرهمند شویم تا برای خود و دیگران باید فضایی آرامشبخش و برای جامعه شرایطی مفید ایجاد کنیم.
حجت الاسلام کاظمی سرپرست دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه نیز در این مراسم با بیان اینکه کار در حوزه درمان، باقیات الصالحات است و اثرات آن با دیگر باقیات الصالحات قابل مقایسه نیست گفت: احیاء یک انسان احیای بشریت است بنابراین پزشکان و پرستاران که بیشتر اوقات خود را صرف احیای انسان میکنند و با جان انسانها در ارتباط هستند از پاداش و افزوده معنوی مضاعفی برخوردار خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: اگر پزشک، پرستار یا مدیری در شرایط سخت امروز تلاش کند سطح رضایتمندی مردم و اعتماد به نظام را افزایش دهد اجر مضاعف خواهد داشت.