به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان، اولین جلسه ی راه اندازی و تشکیل شعبه ی استانی بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان خوزستان، در روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۵/۹ با حضور دکتر شریعتی استاندار محترم و رئیس کمیته استانی هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان خوزستان، مدیر کل کار و امور اجتماعی استانداری، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان، دکتر سنگری از اساتید فرهیخته و شاخص دانشگاه های کل کشور و محقق برجسته ی عاشورایی و دفاع مقدس، دکتر چناری مدیر کل امور مالی سازمان مرکزی، جمعی از خیّرین استان و تعدادی از اعضای هیئت علمی، در سالن اجتماعات مدیریت امور پردیس های استان خوزستان در اهواز تشکیل شد.
در ابتدا دکتر جرفی با تاکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان به نوعی پیمانکار آموزش و پرورش است، اشاره کرد: بازخورد زحمات این مجموعه باید در آموزش و پرورش تجلی پیدا کند. ایشان ضمن اشاره به معضل کمبود شدید معلم در آموزش و پرورش ناشی از برخی مشکلات مثل انتقال نیروها، بازنشستگی و ... نوید دادند که امسال به فضل الهی، تدبیر و تلاش ریاست محترم دانشگاه دکتر خنیفر و همیاری مسئولین در سطح کشور، حدود۳۰ هزار دانشجو معلم در دوره های پیوسته، ناپیوسته و مهارت آموز ماده ۲۸ جذب می شود که این اتفاق در مراکز تربیت معلم بی سابقه است.
سرپرست مدیریت امور پردیس های خوزستان از داشتن دانشجو در اکثر رشته ها در استان خبر داد و اظهار داشت: اگر همراهی سرپرست محترم اداره کل آموزش و پرورش استان نبود، مسلما نمی توانستیم چنین سهمیه ای داشته باشیم. ایشان ضمن اشاره به مساعدت های دکتر رفیعی در جهت تامین ساختمان، فضای فیزیکی و نیروی انسانی از همیاری و پیگیری ایشان تقدیر و تشکر نمودند.
دکترجرفی همچنین از راه اندازی مراکز جدید در سطح استان شامل مرکز دخترانه بهبهان و شوشتر و مرکز برادران در سوسنگرد خبر داد.
وی اظهار کرد: دبیرستان شبانه روزی حجاب نیز به عنوان ساختمان دوم پردیس فاطمه الزهرا (ص) در اهواز احیا شده است و در شهرستان شوش نیز مرکز مهارت آموزان ماده ۲۸ در سال تحصیلی جدید شروع به کار خواهد کرد.
جرفی با بیان اینکه اگر سیر پیشرفت و پذیرش دانشجو به همین شکل پیش رود، مطمئناً سال های آینده با کمبود معلم مواجه نمی شویم، یادآور شد: در این مسیر نیاز به همراهی تمام ارگان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی داریم، تا بتوانیم معضل کمبود معلم را به نحو احسن مرتفع کنیم.
وی تاسیس بنیاد خیرین را راهی مهم در راستای رفع مشکلات دانسته و خاطرنشان کرد: خیرین چشم و چراغ استان هستند. آنها در بدترین بحران های اقتصادی پا پس نکشیدند و همگام با آموزش و پرورش و دانشگاه ها در راستای اعتلای فرهنگی قدم برداشتند. وی افزود: به استناد ماده ۳۱ بنیاد حامیان دانشگاه فرهنگیان کشور، بنا نهادیم تا این شعبه را در استان خوزستان متشکل از ۵۰ خیر ایجاد کنیم؛ چراکه با توجه به شرایط کنونی استان نیاز است گامهای بیشتری برای تامین امکانات موردنیاز برداشته شود.
این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: ۲۵ نفر اعضای این شورا عبارتند از: ۱۵ نفر از خیرین، ۵ نفر از شخصیت های فرهنگی، سه نفر از اساتید دانشگاه و دو نفر نیز از معلمین برتر استان و قرار است که امروز تفاهم نامه ای بین اعضای اصلی شورا به امضا برسد تا در جهت رفع مسائل آموزشی و دانشجویی گام های درستی برداشته شود.