تدوین استاندارد ملی توسط هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
تدوین استاندارد ملّی "کنسرو ماهی قزل آلا در روغن" به شماره 21388 بر اساس نتایج آزمایشگاهی و پژوهش محور در جلسه شماره ۱۵۶۶ کمیته ملی استاندارد خوراک و فراورده های کشاورزی مورخ۲۴/ ۱۱/ ۹۵ و استاندارد ملّی "کنسرو ماهی کیلکا ویژگیها و روش های آزمون" به شماره 2869 بر اساس نتایج آزمایشگاهی و پژوهش محور در جلسه شماره ۱۵۶۶ کمیته ملی استاندارد خوراک و فراورده های کشاورزی مورخ۲۴/ ۱۱/ ۹۵ مورد تصویب قرار گرفت، این استانداردها با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا و در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد خانم مهندس مژگان میلاجردی و با راهنمایی
خانم دکتر اعظم اعرابی و آقای دکتر مسعود هنرور
تدوین و جایگزین استانداردهای قبلی گردید.
قابل ذکر است سازمان ملی استاندارد ایران به موجب بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371، تنها مرجع رسمی کشور است که وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) ایران را بر عهده دارد.