جلسه هم اندیشی تخصصی پیرامون بررسی مشکلات گندم، آرد و نان در منطقه کاشان با حضور نمایندگان سازمان های فرمانداری ویژه این شهرستان، تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، غله، استاندارد، اصناف و مدیران و مسئولین فنی کارنجات تولید کننده آرد شهرستان در تاریخ ۲۳/۰۴/۹۸ در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: بدون شک تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر است در همین راستا بایستی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود.
دکتر محسن تقی زاده، با تاکید بر توزیع آرد با کیفیت هر چه بالاتر و سبوس بیشتر گفت: تحویل گندم با شاخص های بهتر به کارخانجات باید در دستور کار قرار گیرد.
لازم به ذکر است: این جلسه با هدف ساماندهی مشکلات گندم، آرد و نان برگزار و در خصوص پیرامون مسائل و مشکلات و بهبود روند مدیریت نان مصرفی از سیلوهای ذخیره گندم تا تولید نان در نانوایی ها بحث و تبادل نظر شد.