دومین جلسه کارگروه توسعه منابع انسانی کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور با محوریت تصویب شناسنامه اقدامات برابر با سند راهبردی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
در این جلسه دکتر خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان و رییس کارگروه، با تاکید بر لزوم انس با قران در زندگی، گفت: قرآن این کلام الهی، هدیه جاودانی است به خاتم برای کل خلق تا قیامت.
وی با اشاره به نگرانی ها در خصوص توسعه صحیح مبانی قرآنی بویژه در جذب معلم، افزود: معلم کسی است که مانایی آن بین ۳۰ تا ۳۵ سال است و ۸ نسل تربیت خواهد کرد، اگر با قران مانوس باشد و درست نیز مانوس باشد تربیت شایسته نسل آینده آسان تر است.
دکتر خنیفر با بیان اینکه دوران ۶-۱۲ سالگی دوران طلایی برای درونی سازی معنویت است، خاطر نشان کرد: اگر انس با قرآن درذهن و روان دانشجومعلمان کاشته شود می توان انتظار داشت تا نسل اینده را نیز بر این نعمت بار بیاورند. و با تقید معلم به این مسائل می دانیم که امانت را به دست امانت داران شایسته ای سپرده ایم.
وی با اشاره بر لزوم بازنگری در شیوه مصاحبه برای جذب دانشجو معلمان در حوزه قرآن و عترت، پیشنهاد تدوین رهنامه مصاحبه با دانشجو معلمان در دو بخش قرآن قرائت، مفاهیم و مناسک دینی با تایید وزارت اموزش و پرورش برای مصاحبه کنندگان را ارائه کرد.
رییس دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر اهمیت توجه به تربیت معنوی در نظام تعلیم و تربیت از آمادگی دانشگاه فرهنگیان برای برگزاری دوره فشرده آموزشی یک روزه برای مصاحبه گران و آشنایی با انتظارات تعلیم تربیت جامعه و دنیای معنویت در این خصوص، خبر داد.
وی در پایان به اقدامات دانشگاه فرهنگیان در حوزه قران و عترت ازجمله طرح سراج، طرح ملی حفظ قران، برگزاری دوشنبه های قرآنی، برگزاری جشنواره قران و عترت، اردوی توانمند سازی دبیران و فعالان کانون های قرآنی، برگزاری طرح سفیران فرهنگی با محوریت مفاهیم قرانی و مدیریت بخش دانشگاهی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و ... اشاره کرد.
شایان ذکر است پس از بحث و تبادل نظر اعضائ و ارائه پیشنهادات در خصوص توسعه مبانی قرآنی مصوب شد:
-
نامه ای به وزیر محترم مبنی بر درخواست تجدید نظر در شیوه جذب دانشجو معلمان در حوزه قرآن و عترت ارسال و انتظارات در دو بخش عمومی و تخصصی در قالب شاخص های معین تا پایان تیرماه اعلام گردد.
۲- کارگروهی ذیل کمیته با هدف تدوین شاخص های عمومی و تخصصی در حوزه قرآن و عترت تشکیل گردد.
۳- رهنامه برای مصاحبه گیرندگان تدوین شده و ترجیحا کارگاه های عمومی در این خصوص برگزار شود.
شایان ذکر است کارگروه توسعه منابع انسانی کمیسیون آموزش عمومی قران کریم با هدف بررسی راهکارهای اجرایی توسعه فعالیت های قرانی و تربیت مدرس و مربی قرآن کریم با ریاست دانشگاه فرهنگیان به عنوان رییس کارگروه برگزار می شود.