به گزارش، روابط عمومی دانشگاه، ظهر امروز در مراسمی از نمونههای تولید شده در طرح ملی کودک رایان زیر نظر محمدحسن محمدپور مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس و مدیرعامل شرکت ایدهپردازان جوان پارسی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس رونمایی شد.
مدیرعامل شرکت ایدهپردازان جوان پارسی درباره این طرح اظهار کرد: در این شیوه یاددهی سعی میشود علاوه بر علم رایانه، علوم و مهارتهای مختلف به کودکان و نوجوانان در سطوح مختلف بهگونهای کاربردمحور آموزش داده شود.
محمدپور اضافه کرد: از آنجا که بهترین شیوه آموزش در ابتدا فنِ یاددهی به روش انجام دادن (Learning By Do) و سپس فنِ و روش یاددهی (Learning By Learning) است، در این روش نوین از این دو متد به همراه متد STEM برای آموزش بهره میبریم.
وی خاطرنشان کرد: در تدوین آموزشها در سطوح مختلف از فنون بازیواری آموزشی (Gamification Learning Method) که آخرین متد یاددهی در آموزش الکترونیکی است، استفاده میشود که در این روش اهدافی از قبیل از آموزش تا بازی (کسب علم و ایجاد انگیزه)، از بازی تا اسباببازی (دریافت جذابیتها)، از اسباببازی تا ساخت تجهیزاتِ کاربردی (خلاقیت، ابتکار و نوآوری)، آموزش پنج مهارت مختلف با توجه به تفکیک سنی است.
مدیرعامل شرکت ایدهپردازان جوان پارسی، ایجاد کارآفرینی با شعار «هر دانش آموز یک کارآفرین»، ایجاد انگیزه یادگیری رایانه و رباتیک در نوآموزان، آموزش مربیان بهمنظور اجرای کارآمد طرح، افزایش سطح خلاقیت و نوآوری نوآموزان در تولید محصولاتِ کاربردی، آموزش ساخت، راهاندازی و اجرای بازی، پویانمایی و تجهیزات کاربردی به نوآموزان، تشخیص استعدادها و تواناییهای نوآموزان با تحلیل دادهها و فنون آیندهپژوهی، مشاوره و هدایت نوآموزان به سوی کارآفرینی و اکتشاف، توانمندسازی نوآموزان بهمنظور برنامهریزی هدفمند برای ترسیمِ آیندهای بهتر، توسعه اشتغال و کارآفرینی در حوزهی فناوری اطلاعات و اعطای نمایندگی به سراسر کشور را از اهداف این طرح برشمرد.
محمدپور تشریح کرد: هیچ محصول مشابهی در این سطح کیفیت، پرکاربرد و اثربخش در کشور وجود ندارد. محصولات خارجی نیز برای استفاده نیاز به تغییرات اساسی دارند تا قابل استفاده باشد؛ همچنین بهدلیل استفاده ترکیبی از تجربه، علم ، سنت وفرهنگ بومی اسلامی در تالیف کتب نسبت به سایر رقبایی که در این حوزه فعالیت دارند، محصول متفاوت و کمرقیب است.
وی درباره مشکلات اصلی پیشروی توسعه این محصول مطرح کرد: با توجه به افزایش سرسامآور قیمت کاغذ و هزینههای چاپ کتاب باید دانشگاه در این امر اقدام به سرمایهگذاری کرده تا این مرکز بتواند محصولات را به تعداد زیاد عرضه کند.