جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد. سپس مهندس مژدهی معاونت پژوهش و فناوری ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین ، یازدهمین ایده فن را مرهون تلاش و همدلی همه مسئولین ، اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان عنوان نمودند.
وی روند ایده فن برگزار شده را مثبت بیان کرد. مهندس مژدهی یازدهمین ایده فن با حضور مدیران صنایع برتر استان را نقطه عطف این رویداد قلمداد نموده و ابراز امیدواری کرد که در رویداد بعدی مسائل و مشکلات صنعت موضوع ایده فن باشد تا نتیجه این تلاشهای علمی به صورت کاربردی مورد استفاده صنایع قرار گیرد.
سپس کارگاه آموزشی کسب وکارهای نوین توسط مهندس سالک برگزار گردید. وی رونق کسب و کارهای نوین را یکی از مهم ترین مولفه های اقتصاد پویای جوامع در قرن بیست و یکم بیان کرد. مهندس سالک رشد روز افزون تکنولوژی و تحولات بزرگ اقتصادی ، شرکت های بزرگ بارزگانی و تولیدی در کشورهای توسعه یافته به دنبال تسخیر بازاریابی نوآورانه در سرتا سر جهان دانست.
سپس مهندس احمدی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان ضمن خیرمقدم به حاضرین مراحل شکل گیری یک ایده تا مرحله تجاری سازی و تولید را بیان کرد. وی در ادامه کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری را اولین مرحله در فرآیند شکل گیری ایده مطرح و خروجی کانون جهت شرکت در رویداد ایده فن معرفی میگردند. سپس ایده های برتر در مرکز رشد مستقر شده و اقدام به نمونه سازی می کنند و در مرحله بعد به پارک علم و فناوری جهت مشارکت سرمایه گذاران و تولید محصول معرفی میگردند.
این رویداد با حضور مدیران و کارشناسان صنایع بزرگ تولیدی همدان همراه و وجه تمایز آن نسبت به رویدادهای قبلی حضور صنعت بود. در ادامه ۱۱ ایده توسط دانشجویان ارائه و داوران تخصصی و مالی (متشکل از اساتید دانشگاه و مدیران صنعت ) ضمن ارزیابی ، نفرات برتر مشخص گردیدند. هیات داوران سطح کیفی ایده ها را خوب ارزیابی نمودند و صاحبان صنایع آمادگی خود را برای سرمایه گذاری بر روی طرحها بیان داشتند.
مدیران صنایع به عنوان داوران بخش صنعت نکاتی را در مورد هزینه تولید برخی از طرح ها, چالش های زیست محیطی آنها، مشکلات تکنیکی وبحث تجاری سازی عنوان نمودند.
در ادامه دکتر مهدی ریاحی خرم مشاور بخش HSE شرکت صنایع غذایی سحر و عضوهیات علمی دانشگاه بوعلی سینا به نمایندگی از صاحبان صنایع استان مطالبی در خصوص طرح های صنعتی وپتنت های ثبت اختراع مطرح نموده و آمادگی مجموعه بزرگ تولیدی شرکت صنایع غذایی سحر را برای ارتباط هر چه بیشتر با دانشگاه فنی وحرفه ای استان همدان اعلام داشت.
در پایان امتیاز ارائه دهندگان طرح ها محاسبه گردید و از نفرات برتر تقدیر به عمل آمد.
نفر اول:
حسین بداغی کارشناسی برق قدرت شهید جباریان عنوان ایده : چراغ هوشمند جلوی خودرو
نفردوم: زهره بداغی کاردانی –نرم افزار دختران زینب کبری (س) عنوان ایده : بازار آنلاین همدان
نفر سوم: محمد فتحی کارشناسی ساخت وتولید (شهید مفتح ) عنوان ایده : ساعت همیار
نفر چهارم : حسن گدازگر همدانی ومحمد مهدی رحیمیان کاردانی –الکترونیک شهید جباریان عنوان ایده : جعبه جادو
نفر پنجم:امیر عباس عین آبادی پایه دوازدهم رشته الکترونیک آموزش وپرورش عنوان ایده : دستگاه کاغذ پاکن
.