به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف پیگیری و نحوه پیشرفت تفاهم نامه های منعقد شده فی مابین دو دانشگاه بر گزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر فتوحی ریاست دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی ضرورت همکاری و پیگیری تفاهم نامهها اشاره کرد و افزود: با ایجاد سازو کارهایی میتوان زمینه همکاری و تعاملات بهتر را ایجاد نماییم.
در ادامه جلسه دکتر موحدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: همکاری بین این دو دانشگاه از سال ۹۴ شکل گرفته و لازم است به زودی با شکل جدید ادامه پیدا کند.
وی به برگزاری دورههای مهندسی علوم و اعصاب با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان شروع فعالیتهای مشترک دو دانشگاه اشاره کرد و گفت: باید سازوکاری برای تسهیل شدن تبادلات استاد و دانشجو بین این دو دانشگاه مهم کشور اتخاذ شود.
در ادامه نشست دکتر رشتچیان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: باید در اتخاذ برخی تصمیمات دست دانشگاههای بزرگی چون صنعتی شریف و علوم پزشکی ایران باز باشد چرا که ما در بسیاری از مواقع هنگام اتخاذ تصمیمات خود در شورای گسترش به مشکل بر میخوریم و ایجاد رشته هوش مصنوعی یکی از این مصادیق است.
دکتر رشتچیان از پردیس بینالملل کیش دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یک پتانسیل مهم اشاره کرد و گفت: با وجود فضای فیزیکی خوبی که دارد می توانیم در برگزاری دوره های مشترک با دانشگاه علوم پزشکی از آن منتفع شویم.
در ادامه دکتر اکبری رئیس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف گفت: موضوع سلامت در کشور ما بحث مهمی است و به دلیل هرم سنی که در جامعه ما وجود دارد و اغلب به میان سالی رسیدهاند باید پژوهشهای دانشگاهی را به این سمت و سوق دهیم.
گفتنی است: دکتر رفیعی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع نیز طی سخنانی پیشنهاد تشکیل و راه اندازی پژوهشکده سیستمهای سلامت را ارائه داد.
وی افزود: تاکنون اقدامات مهمی برای سیستم سلامت جامعه اتخاذ شده اما لازم است همچنان اقدامات دیگری برای بهبود این سیستم اتخاذ گردد که از جمله این اقدامات میتوان به برنامه برای طرح درمان، جلوگیری از هدر رفت منابع با تخصیص بهینه منابع، جلب و افزایش رضایت مراجعین و ...اشاره کرد.
وی به الگوهای خارجی و داخلی برای این منظور اشاره کرد و گفت: دانشگاه هاروارد و مایو کلینیک به عنوان نمونه خارجی و بیمارستانهای هاشمی نژاد و میلاد از جمله الگوهای داخلی ما در این زمینه بودند.
دکتر رفیعی در خاتمه تاسیس پژوهشکده سیستمهای سلامت و راه اندزی دبیرخانه دائمی آن و برگزاری دورههای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی ایران را پیشنهاد داد.
در ادامه برنامه دکتر احمدیان عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شریف طی سخنانی به موضوع مهندسی بیمارستان سازی و تجهیزات بیمارستانی به عنوان دو موضوع مهم در تعاملات این دو دانشگاه اشاره کرد.
در ادامه برنامه دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سخنانی ضمن معرفی اعضای هیات رئیسه دانشگاه بر لزوم همکاریهای مشترک فی ما بین تاکید کرد.
وی گفت: ما در بحث شرکتهای دانش بنیان در ابتدای راه هستیم و نیاز داریم از تجربیات دانشگاه شریف در این زمینه بهره مند شویم.
دکتر کوهپایه زاده افزود: بسیار علاقهمندیم در پارک علم و فناوری سلامت که برای اولین بار در کشور مجوز آن توسط دانشگاه ما اخذ شده است با دانشگاه شریف تعامل داشته باشیم و برای بهره برداری از این پارک منافع زیادی برای طرفین به ارمغان خواهد آمد چرا که نگاه ما به این پارک یک نگاه ملی است.
وی اظهار امیدواری کرد: با حمایت دانشگاه صنعتی شریف بتوانیم زمینه تکنولوژیهای جدید آموزشی را تجربه کنیم.
در ادامه نشست دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به موضوع مهم فشار خون در جامعه گفت: پیشنهاد میکنم در دو هفته باقیمانده از طرح پویش فشار خون با همکاری روابط عمومیهای دو دانشگاه این طرح را به دانشگاه صنعتی شریف هم ورود پیدا کرده و بتوانیم با اعزام نیرو به این دانشگاه به کنترل فشار خون دانشجویان و اساتید این دانشگاه نیز اقدام نماییم.
خاطر نشان میشود در ادامه این جلسه دکتر احمدی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی طی سخنانی به دو دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی ایران لقب برادر خواندگی داد و افزود: پیشنهاد من برای اشنایی بیشتر مخاطبین هر دو دانشگاه معرفی وب سایت دانشگاه طرف مقابل و تبادل اطلاعاتی بین این دو دانشگاه میباشد.
وی افزود: ما در دو موضوع دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی خود با دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت شریف و دانشکده دارو سازی با دانشکده شیمی شریف میتوانیم همکاری خوبی را شاهد باشیم.
در ادامه برنامه دکتر پورنیک رئیس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سخنانی بر لزوم ساده سازی و کوتاه نمودن مسیر همکاریهای اشاره کرد و گفت: باید به غیر از برگزاری دورههای مشترک دو طرفه به فکر بازار بیرون از خود باشیم و برای کسب منافع بیشتر به بازار سوم هم نگاه کنیم.
گفتنی است در ادامه این جلسه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی به موضوع برگزاری دورههای آموزشی بهره ور، پویا و عملیاتی به خصوص برای بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: آموزش ،پژوهش و کار آموزی به این بهره وری کمک خواهد کرد.
دکتر ولایی معاون غذا و دارو نیز گفت: در سالهای اخیر پیشرفتهای خوبی در بحث تجهیزات پزشکی داشته ایم اما همچنان ورود ۲۳ قلم مهم تجهیزات پزشکی کشور دچار مشکل هستیم و میتوان با همکاری دانشگاههای صنعتی کشور به این خود کفایی نیز برسیم.
دکتر تهرانی مدیر آی تی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در ادامه به نظام سلامت نوین به عنوان یک ال مشترک در دو دانشگاه اشاره کرد و گفت: پیشنهاد تشکیل اتاق فکر و بارش افکار در این زمینه کمک کننده خواهد بود.
در ادامه نشست دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز طی سخنانی به تشکیل بانک وسایل پزشکی اسقاطی اشاره کرد و گفت: به کمک دانشجویان فنی و مهندسی در کنار دانشجویان پزشکی میتوان از این وسایل در جهت بازسازی و کمک به نظام سلامت جامعه مدد گرفت.
در خاتمه این برنامه دکتر قاسمی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران بر لزوم تشکیل دورههای مشترک بین دو دانشگاه برای دانشجویان خارجی خصوصا در فصل تابستان اشاره کرد و گفت: پروژههای مشترک این دو دانشگاه پتانسیل خوبی برای کشور به ارمغان خواهد آورد.