دکتر علی باقر طاهری نیا معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان در جلسه "جانمایی محل دایمی موزه تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان در استان تهران " که با حضور دکتر انصاری راد سرپرست مدیریت پردیس های استان تهران در مرکز شهید باهنر تهران برگزار شد، با بیان اینکه در هر استان یک موزه تربیت معلم احداث خواهد شد، تصریح کرد: این موزه ی مرکزی و ملی در تهران خواهد بود.
وی افزود: موزه تربیت معلم مدخل دانشگاه فرهنگیان خواهد بود و مهمان های خارجی و داخلی دانشگاه، آن طور که در جاهای دیگر نیز مرسوم است؛ ابتدا با ورود به این موزه، با تاریخچه صد ساله و ارزشمند دانشگاه فرهنگیان آشنا می شوند.
دکتر طاهری نیا موزه تربیت معلم را جانمایی تاریخی برشمرد و افزود: در انتخاب محل موزه، تلاش می شود که قدمت محل، دسترسی، ظرفیت ها و نظر کارشناسانه متخصصان موزه در نظر گرفته شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان در پایان سخنان خود با اشاره به ظرفیت های مطلوب استان تهران، این استان را مدل مناسب برای تمام کشور برشمرد.
در ادامه دکتر انصاری راد گفت: احداث موزه تربیت معلم، گامی ارزشمند در راستای معرفی تاریخچه تربیت معلم کشوراست.
وی با بیان اینکه برگزاری جشن یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم، اقدام مطلوبی در راستای شناخت اجتماعی تربیت معلم در سطح کلان بود، تصریح کرد: تاریخچه پرافتخار تربیت معلم پراکنده بود که با اقدام بسیار عالی دکتر خنیفر ریاست دانشگاه فرهنگیان و حوزه معاونت پژوهشی، نظم مطلوب، محتوای ارزشمند و گام های مناسبی در نشان دادن تاریخچه دانشگاه فرهنگیان برداشته شد.
وی افزود: استان تهران، با دارا بودن یک چهارم هیات علمی و یک ششم دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به عنوان قطب تربیت معلم کشور شناخته می شود که با تمام امکانات و بضاعت برای امر فاخر و ارزشمند موزه تربیت معلم در خدمت است.
دکتر انصاری راد همچنین پیرامون طرح مترقی و هوشمندانه ۱۰۰-۳۱ دانشگاه جامع فرهنگیان و اقداماتی در این خصوص در استان تهران مطالبی بیان کرد.