برگزاری جلسه ارتقا و کاهش آلاینده ها در هشت محصول کشاورزی استان
|
پنجشنبه، ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
|
جلسه ارتقا و کاهش آلاینده ها در هشت محصول کشاورزی استان کردستان با حضور
کارشناسان حوزه های اجتماعی، بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به
همراه نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی، شهرداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت در
سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش
وب دا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان و تدوین گر و مجری این برنامه، ضمن خیرمقدم به حاضرین،
گفت: هدف از برگزاری این جلسه بررسی نقاط قوت و ضعف، تبادل تجربیات و افزایش انطباق
تولیدات کشاورزی با استانداردهای
W.H.O
، در راستای ارتقای
محصولات کشاورزی در استان است.
دکتر
خالد رحمان گفت: آموزش کشاورزان از طریق رسانه های مختلف از جمله صدا و سیما و
فضای مجازی، منجر به تغییر رفتار حرفه ای
بهره برداران کشاورزی در روستاها و حواشی شهرها خواهد شد که در این زمینه یکی از
فاکتورهای کلیدی است.
وی گفت:
در حال حاضر در استان کردستان ۶۹ محصول توسط ۱۱۲ هزار کشاورز تولید می شود که
تامین سلامت محصولات مهمترین هدف ما است و در این زمینه نیاز به یک همکاری بین
بخشی قوی و نیز تفکر و خرد جمعی در جهت بکارگیری راهکارهای اجرایی است.
در این جلسه
پس از ارائه عملکردها و دست آوردهای دستگاههای مختلف توسط هر یک از نمایندگان
حاضر، در خصوص بکارگیری استراتژی و راه حل های متناسب با بهبود سلامتی محصولات
کشورزی تصمیم گیری شد.