میرمعینی با اشاره به اقدامات دانشگاه فرهنگیان به منظور میزبانی از بخش دانشگاهی بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، حضور حداکثری بدنه دانشجویی و فعالان قرآنی را از رویکردهای ویژه این بخش دانست و گفت: توجه ویژه بخش دانشگاهی بر فعالیت های قرآنی دانشجومحور است.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی فرهنگیان، آیین گشایش بخش دانشگاهی بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم روز یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه جاری با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، دکتر کاظمی، معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش، دکتر فقهی زاده، معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد، دکتر حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان و نیز جمعی از دانشجویان، مدیران و مسئولان فرهنگی و قرآنی دستگاه های شرکت کننده این بخش در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.
در آغاز این مراسم سید کامران میرمعینی، دبیر بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه فرهنگیان به عنوان میزبان بخش دانشگاهی این دوره از نمایشگاه قرآن پرداخت و گفت: در پی تصویب میزبانی دانشگاه فرهنگیان در هفتادمین جلسه شورای فعالیت های قرآن و عترت دانشگاهیان کشور، نشست های هماهنگی شورای سیاست گذاری از بهمن ماه سال گذشته آغاز شد و ستاد اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن در بخش دانشگاهی کار خود را آغاز کرد.
وی در ادامه به رویکردها و سیاست های این دوره از بخش دانشگاهی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم پرداخت و گفت: توجه ویژه به مباحث حوزه عترت در کنار فعالیت های قرآنی یکی از سیاست ها و رویکردهای این دوره از نمایشگاه است؛ همچنین حضور حداکثری بدنه دانشجویی و فعالان قرآنی دانشگاهی به ویژه کانون های قرآن و عترت از نگاه های ویژه شورای سیاست گذاری این دوره از نمایشگاه است.
میرمعینی عنوان کرد: فراخوان طرح ها و ایده های برتر دانشگاهی از سراسر کشور برای اعتلای هر چه بیشتر به بخش دانشگاهی نمایشگاه و توجه به ابزارها و جلوه های هنری برای انتقال مفاهیم قرآنی از دیگر نکاتی بوده است که در شورای سیاستگذاری بخش دانشگاهی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: امسال تلاش می کنیم تا تمرکز خاصی بر فعالیت های قرآنی دانشجومحور داشته باشیم و توجه ویژه ای به نشست های تخصصی خواهد شد؛ ضمن آنکه کرسی های نظریه پردازی در حوزه قرآن و عترت به منظور گسترش گفتمان قرآنی در دانشگاه ها در دستور کار قرار گرفته است.
میرمعینی افزود: در ایام برپایی بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به صورت روزانه نشست های متنوع و مختلفی در ارتباط با گفتمان های قرآنی با حضور چهره های برجسته قرآنی خواهیم داشت.
دبیر بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهار کرد: مناظرات دانشجویی با موضوعات قرآنی یکی از موضوعات مهم دیگری است که امسال به دنبال تحقق آن هستیم.
وی با اشاره به برگزاری ۳۱ نمایشگاه استانی پیش از افتتاح این دوره از نمایشگاه قرآن در استان های سراسر کشور گفت: برپایی این نمایشگاه ها کمک کرد تا از ظرفیت های سایر استان های کشور به منظور غنا بخشیدن به این رویداد بزرگ فرهنگی و قرآنی حداکثر استفاده را ببریم.
میرمعینی با اشاره به اینکه امسال از جمله سال هایی است که تمام مجموعه دانشگاهی در این بخش گردهم آمده اند، گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد دانشگاهی، دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه علمی و کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، سازمان بسیج دانشجویی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه فرهنگیان و نیز تعدادی از دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم شامل دانشگاه تهران، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه هنر، دانشگاه سوره، دانشگاه قرآن و حدیث و پژوهشکده اعجاز قرآن در نمایشگاه امسال حضور دارند و دستاوردهای قرآنی خود را در معرض دید علاقمندان و بازدید کنندگان قرار داده اند.
وی در پایان گفت: ما در بخش دانشگاهی ۱۲ کمیته اجرایی برای ساماندهی و تمهید مقدمات این دوره از نمایشگاه در نظر گرفته ایم که شامل کمیته های دانشجویی، فرهنگی، مستندسازی، اطلاع رسانی، پشتیبانی، هماهنگی با دانشگاه ها، تبلیغات، مالی، نشست های تخصصی، علمی و داوری، تشریفات، حراست و ارزیابی و نظارت مسئولیت اجرایی این دوره از نمایشگاه را در بخش دانشگاهی برعهده دارند.