حجت الاسلام والمسلمین دادگر در آیین افتتاحیه بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، عمل به قرآن و اجرای احکام الهی را راه حل مرتفع کردن نابسامانی ها و مشکلات جوامع بشری دانست.
حجت الاسلام و المسلمین دادگر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان در بخشی از آیین افتتاحیه بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که ۲۲ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، ماه مبارک رمضان را فرصتی برای خدایی شدن برشمرد و گفت: اگر رمضان نبود، انسان نمی تونست جایگاه واقعی و حقیقی خود را به درستی بشناسد؛ ماه مبارک رمضان فرصتی برای خدایی شدن و بازگشت انسان به فطرت خویش است.
وی با بیان اینکه باید از درس های رمضان بهره بگیریم، توبه را از جمله درس های مهم رمضان خواند و گفت: توبه، بازگشت به سوی خداست و آیات متعددی در قرآن کریم، ماه رمضان را فرصت مغتنمی برای توبه و استغفار و بازگشت به سوی خدای متعال ذکر کرده است و قرآن کریم در زمینه آداب، شرایط، چگونگی، چیستی و آثار توبه نکات بسیاری بیان می کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، ماه مبارک رمضان را همچنین فرصتی برای خودسازی خواند و عنوان کرد: رمضان فرصتی است که انسان خود را تربیت کند و به تهذیب نفس بپردازد.
حجت الاسلام دادگر، تلاوت و انس با قرآن و بهره بردن از ظرفیت ماه مبارک رمضان به این منظور را از دیگر فرصت های این ماه برشمرد و اظهار کرد: نمایشگاه قرآن فرصتی ایجاد می کند تا ضمن تلاوت قرآن به تدبیر و تدبر در این کتاب نورانی بپردازیم و با کلام خداوند بیشتر انس بگیریم و از این طریق خود را نورانی کنیم؛ چرا که قرآن و رمضان نور است و انسان می تواند از این فرصت های نورانی و ظرفیت های نورانی بهره بسیار خوبی گیرد .
وی در بخش دیگری از سخنان خود قرآن کریم را کتاب هدایت دانست که درس های مختلفی به انسان می دهد و گفت: قرآن به انسان درس زندگی می دهد و در ابعاد مختلفی که انسان نیاز به یک کتاب جامع دارد، قرآن یک قانون کامل برای زندگی انسان است و ظرفیت های این اقیانوس بیکران هر کسی با هر نگاهی را بهره مند می کند.
حجت الاسلام دادگر با اشاره به تعدد اعجازهای علمی قرآن و ضرورت بهره گیری دانشمندان و عالمان علوم مختلف از این اعجازها گفت: ظرفیت های عظیمی که در قرآن آمده باید مورد توجه همگان قرار گیرد و نباید کلام خداوند مهجور واقع شود.
وی با اشاره به نگرانی پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) از مهجور واقع شدن قرآن اظهار داشت: ایشان در زمان حیات مبارکشان هشدار دادند که آینده ای خواهد آمد که ظواهر قرآنی فراوان خواهد شد ولی در خصوص عمل به قرآن جای نگرانی است؛ نکند در فضای جامعه اسلامی ما حرف از قرآن بزنیم، کارهای مختلفی برای خدمت به قرآن انجام دهیم که البته همه این موارد خوب و برای فضاسازی لازم است اما غفلت کنیم از درس های و آموزه های تربیتی قرآن؛ قرآن کتاب تربیت و کتاب انقلاب است.
وی با اشاره به بهره های قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب گفت: اگر بر سر سفره قرآن بنشینیم بهره های فراوانی می توان از این کتاب نورانی گرفت. ماه مبارک رمضان بهار قرآن و فرصتی برای همه ما است که با آن انس گرفته و خلوت کنیم و بتوانیم قرآن را شفیع خودمان قرار دهیم.
حجت الاسلام دادگر شب های قدر را فرصت مغتنمی دیگری در ماه رمضان خواند که بهره گرفتن از این شب های عظیم نیازمند درک صحیح آن است.
وی گفت: امیدواریم خدای متعال توفیقی به همه ما دهد که بتوانیم در این دانشگاه تربیتی از فرصت بزرگ ماه مبارک رمضان استفاده کنیم و آموزش های قرآن کریم را در جامعه جدی بگیریم.
دادگر عمل به قرآن کریم و اجرای احکام الهی را راه حل بسیاری از نابسامانی ها خواند و عنوان کرد: اگر به قرآن کریم عمل کنیم، بسیاری از نابسامانی ها، انحرافات و پلشتی های جوامع بشری و حتی اسلامی رخت بر می بندد اما هر چه با قرآن فاصله بگیریم این آلودگی ها بیشتر و فراگیرتر خواهد شد.