در آستانه برگزاری انتخابات شورای صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان دکتر علی نژاد معاون دانشجویی دانشگاه با اشاره به تشکیل شورای صنفی دانشجویی در پردیس ها و مراکز در سال های گذشته و بر اساس شیوه نامه و آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: انتخابات شورای صنفی باهدف ایجاد فضایی بانشاط و پرتحرک، جلب مشارکت بیشتر دانشجویان، اعضا و دبیران شورای صنفی در تصمیم سازی امور صنفی، رفاهی، آموزشی و پژوهشی دانشجویان و استفاده از توانمندی و پتانسیل بیشتر اعضای این شورا امسال نیز مانند هر سال با رای مستقیم دانشجویان و رعایت ضوابط و شرایط آیین نامه برگزار و برای هر پردیس/مرکز تابعه یک شورا خواهیم داشت.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات شورای صنفی در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ تصریح کرد: در انتخابات شورای صنفی ما شاهد دانشجو معلمان آگاه به موضوعات پیرامون، آشنا به دغدغه ها و مسائل سایر دانشجویان، خودکار آمد، خلاق، شجاع و نقاد منطقی هستیم. اعضای منتخب شورا ها می بایست بر خدمات و امور مختلف صنفی از جمله غذا، سرا، امکانات رفاهی و مسائلی که مربوط به دانشجو معلمان است نظارت کنند.
وی اضافه کرد: انتخابات شورای صنفی جلوه ای مهم از مشارکت دانشجو معلمان است.
دکتر علی نژاد ادامه داد: تشکیل شورای صنفی در دانشگاه ها یکی از مهم ترین مطالبات صنفی و رفاهی دانشجویان در سال های اخیر بشمار می رود چراکه با تشکیل این شورا دانشجویان می توانند دغدغه ها، پیشنهادها و درخواست های خود را مطالبه کنند و دنبال راهکارها و پیشنهاد حل مشکلات باشند. چراکه ظرفیت های خلاق دانشجویان ارائه خدمات به آن ها را بهتر و بیشتر می کند. در حقیقت پیگیری حل مشکلات از طریق تعامل نوعی تمرین برای حضور در عرصه های خدمت آتی است که توسط شوراهای صنفی صورت می گیرد
.
وی با بیان اینکه آیین نامه شورای صنفی دانشجویان که از طریق وزارت علوم بازنگری و برای اجرا به استان ها ارسال شده ملاک کار ما قرار می گیرد افزود: مراکز و پردیس هایی که کمتر از ۵۰۰ دانشجو معلم دارند در شورا سه عضو اصلی و دو عضو البدل دارند و حداقل نمایندگان دانشجویان باید ۶ نفر باشد.
همچنین مراکزی با ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر، ۵ عضو اصلی و ۲ عضو البدل از میان حداقل ۱۰ نماینده، مراکز دارای هزار تا ۲ هزار دانشجو، ۷ عضو اصلی و ۳ عضو البدل، حداقل با ۱۴ نامزد انتخابات و واحدهای با بیش از ۲ هزار دانشجو معلم، ۹ عضو اصلی ۳ عضو البدل و با حداقل ۱۸ داوطلب عضویت در شورای صنفی، انتخاب خواهند شد.
وی با تاکید بر نظارت معاونت دانشجویی دانشگاه بر انتخابات سراسر کشور و ذکر این مطلب که در برخی مراکز و پردیس ها انتخابات به صورت الکترونیکی است گفت: انتخابات بر اساس شعائر اسلامی و مقررات کشور و تبلیغات و اطلاع رسانی بر اساس آیین نامه برگزار می شود و مجموعه ای از دانشجویان نیز نظارت بر آن را عهده دار شدند.
معاون دانشجویی ابراز امیدواری کرد: مدیران استانی و روسای پردیس ها و مراکز سعی کنند در فضای مشارکتی و با حفظ احترام و کرامت انسان ها زمینه را برای انتخاباتی سالم توام با حضور پر شکوه دانشجویان علاقه مند و موثر که می توانند از حقوق صنفی هم دانشگاه هایی خود دفاع کنند برگزار کنند.
معاون دانشجویی با اشاره به برخی وظایف شورای صنفی در حیطه خدمات صنفی، بیان مشکلات و انعکاس مطالبات دانشجو معلمان به اعضاء شورا، توصیه کرد: اعضای شورا سعی کنند با مطالعه قوانین و مقررات فضای مناسب و مطلوبی در این زمینه ایجاد کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با توجه به اینکه از دانشجویان شایسته کشور هستند انتخابات را جدی بگیرند و با حضور خود موجب پویایی و شکوفایی استعدادها در عرصه نقش آفرینی اجتماعی، فرهنگی و گروهی شده و دانشگاه را در جهت تامین خواسته دانشجویان با توجه به شرایط و ضوابط دانشگاه و ایجاد محیطی توام با امنیت و آسایش برای آنان یاری کنند.