اختتامیه همایش معاونین غذا و دارو در کاشان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنج شنبه ۱۲/۲/۹۸ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن تبریک روز معلم و استاد، گفت: اولین آموزگار خلقت پروردگار و اولین درسش عشق است.
دکتر سعید نمکی، به ۹ سفر در تعطیلات به استان های سیل زده جهت بررسی وضعیت سلامت این مناطق اشاره کرد و گفت: سال سختی به علت تحریم ها داریم، اما علیرغم همه این ها، از این مشکلات نیز عبور خواهیم کرد
.
وی، با بیان اینکه تلاشمان بر این است که هیچ کس دغدغه کمبود دارو نداشته باشد، تاکیدکرد: برای این اقدام بایستی در هر استان ضمن رصد وضعیت خود، نظارت مستقیم داشته باشند و در صورت کمبود، استان های مجاور کمک را ازهم دریغ نکنند.
دکتر نمکی، با بیان اینکه بخش اصالت و حمایت از تولید مهم است، ادامه داد: باید تولیداتمان را افزایش دهیم تا از واردات بی رویه دارو جلوگیری کنیم.
وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حمایت از تولیدکنندگان داخلی دارو و صنعت را یک وظیفه ملی دانست و گفت: این حمایت هابایستی با رعایت استاندارهای لازم باشد.
دکتر نمکی، بر تحول بنیادی در نظام توزیع و عرضه دارو اشاره کرد و اظهار داشت: شیوه سنتی در توزیع و عرضه کارآمد نیست و نیازمند این تحول است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پایان بر تکریم ارباب رجوع در داروخانه ها، توجه ویژه به وضعیت غذا و نظارت بر کیفیت مواد غذایی تاکید کرد.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو نیز در این نشست، گزارشی از کارگاه ها و برنامه های برگزار شده در این کارگاه را ارائه کرد.
دکتر مهدی پیرصالحی، جایگاه داروساز در نظام سلامت کشور را موضوع اصلی این همایش عنوان کرد و گفت: مستقر شدن داروساز بالینی در بیمارستان ها ضرورت دارد.
وی افزود: حدود ۸۰۰ بیمارستان کشور، ۵۰۰ داروساز مشغول به خدمت هستند که به ازای هر ۳۰ تخت، به یک داروساز نیاز داریم.
دکتر پیرصالحی، برگزاری شش کارگاه مرتبط با بحث غذا و دارو، رتبه بندی کارخانجات غذایی و موضوع امنیت غذایی برای مردم که در آن طرح مزرعه تا سفره در آن پیگیری شود، گزارشی از وضعیت استان های درگیر سیل از جمله این برنامه ها بود.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، به بحث آرایش و بهداشت اشاره کرد و افزود: موضوع قاچاق و تقلب تهدید کننده ترین بحث بازار است.