به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، در ابتدای این همایش، رمضان نیری، مدیر امور پردیس های خراسان رضوی، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان دراین برنامه گفت: هدف از این همایش این است که به دانشجومعلمان و نومعلمان چشم اندازی ارائه شود، که بتوانند با بهره گیری از آن به معلمی بزرگ تبدیل شوند.
وی ادامه داد: در این برنامه افرادی سخنرانی خواهند کرد که هر کدام از آنان چهره فرهیخته و صاحب نامی در جامعه امروز هستند.
نیری افزود: وجه مشترک تمام این افراد در این است که کار خود را از معلمی شروع کرده اند.
وی با اشاره به این جمله امیرکبیر که "هیچ جامعه ای از سطح اندیشه معلمان خود بالاتر نمی رود"، تصریح کرد: اگر ما می خواهیم جامعه مان در آینده وضعی بهتر از اکنون داشته باشد باید معلمان آینده ما بهتر از معلمان کنونی کار کنند.
مدیر امور پردیس های خراسان رضوی با تاکید بر این که "میانگین سطح جامعه در دانش، اخلاق، مهارت و همه شاخص های انسانی از میانگین سطح معلمان بالاتر نمی رود"، اظهار داشت: بر همه معلمان فرض است که بهتر از آن چه تا کنون معلمی می کرده اند، معلمی کنند.
در ادامه این مراسم قاسمعلی خدابنده، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، گفت: قطعاً استفاده از نظرات معلمان و بزرگان و استادان برجسته حوزه تعلیم و تربیت برای نسل جدید و جوان بسیار مفید و ارزنده خواهد بود.
وی ادامه داد: چنین جلساتی موجب الگوسازی خواهد شد و مسیر حرکت و رشد در حوزه تعلیم و تربیت را ترسیم می کند.
خدابنده با تبریک به دانشجومعلمان و نومعلمان برای انتخاب شغل معلمی گفت: معلمی یک هنر است و نه زمان می شناسد و نه مکان.
وی افزود: یک معلم از زمانی که به عرصه معلمی قدم می گذارد کار تعلیم و تربیت و آموزش را آغاز می کند و حتی زمانی که از نظر خدمت اداری بازنشسته می شود، همچنان به عنوان یک الگو و یک استاد کار آموزش و تعلیم و تربیت را ادامه می دهد.
در ادامه این مراسم، جعفر ملکی، مدیرکل پیشین آموزش و پرورش خراسان بزرگ، حمید مستشاری، کارآفرین و خیر مدرسه ساز؛ بیژن مجمع الصنایع، موسیقیدان؛ سعید صالح، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی؛ محسن ترکی، داور بین المللی فوتبال و محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهد به بیان داستان جوانی و تجربیات خویش پرداختند.