به گزارش روابط عمومی، ماراتن برنامه نویسی سلامت امروز شنبه ۷ اردیبهشت ماه در پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف درجزیره کیش آغاز به کار کرد.
دکتر علی سلک غفاری رئیس پردیس بین الملل دانشگاه شریف در خصوص برگزاری این رویداد و با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۸ از سوی مقام معظم رهبری به سال"رونق تولید" گفت: پردیس دانشگاه شریف برای تحقق این شعار در راستای تربیت دانشجویان کارآفرین در دانشگاه های نسل سوم به دنبال برداشتن گام های اساسی و جدی جهت تقویت زیست بوم کار آفرینی و نوآوری می باشد .
رئیس رویداد ماراتن برنامه نویسی سلامت در ادامه افزود: ماراتن بین المللی برنامه نویسی سلامت یک رویداد مهم استارت آپی حوزه سلامت کشور است که با حمایت ویژه و مشارکت وزارت بهداشت-درمان و آموزش پزشکی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه ام آی تی با محوریت پردیس دانشگاه صنعتی شریف در جزیره زیبای کیش در حال برگزاری می باشد. که هماهنگی و تنظیم جلسات جهت شناسایی چالش ها پیش روی سلامت کشور و همچنین اطلاع رسانی و ثبت نام تیم ها از ۶ ماه پیش در دستور کار جدی این دانشگاه قرار گرفته است
دکتر غفاری به تشریح شیوه برگزاری ماراتن پرداخت و گفت: در نهایت ۲۰ تیم داخلی و خارجی از تاریخ امروز به مدت ۷۲ساعت در قالب یک مسابقه جذاب و نفس گیر تا نهم اردیبهشت ماه در جریزه زیبای کیش دور هم جمع شده اند.
در این رقابت فشرده مربیان و منتورهای با تجربه و صاحب نام در حوزه سلامت و برنامه نویسی وب و موبایل ایران در کنار شرکت کنندگان حضور داشته تا با ارائه تجربیات خود آنها را در طول ماراتن راهنمایی نمایند که در نهایت در روز اختتامیه هیات داوران به تیم های شرکت کننده امتیاز خواهند داد.
وی همچنین ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری ماراتن هایی از این قبیل بیان کرد: با حمایت اساتید دانشگاه صنعتی شریف و مربیان داخلی و خارجی دوره هایی جهت توانمندسازی تیم ها برای تبدیل شدن به یک کسب و کار نوپا و دانش بنیان و ورود به بازار های داخلی و منطقه ای در نظر گرفته ایم در واقع پردیس دانشگاه شریف در نظر دارد با برگزاری رویدادهایی از این قبیل به معرفی ظرفیت بالای نخبگان و خبرگان داخلی در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم کارآفرین محور و همچنین توسعه فرهنگ اشتغالزایی دانش بنیان و ارتقا زیست بوم کارآفرینی و فناوری کشور گام مثمر ثمری را بردارد.