نخستین آزمایشگاه مرجع ارزیابی حسی مواد غذایی در شرق کشور تجهیز و راهاندازی شد
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، آزمایشگاه «ارزیابی حسی مواد غذایی و رفتار مصرف کننده» موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی براساس تجربیات ارزشمند اعضای هیئت علمی این مجموعه راهاندازی و به منظور پاسخگویی به نیاز صنعتگران جهت ارزیابی موفقیت ورود محصولات جدید غذایی به بازار راه اندازی شده است.
در این آزمایشگاه آزمونهای مربوط به پذیرش، مشتریگرایی و دینامیک وابسته به زمان در زمینه طعم، بافت، رنگ و سایر ویژگی های محصولات غذایی انجام میشود که نتایج این آزمونها میتواند کمک قابل توجهی به بازار پسندی این محصولات کند.
مشاوره و آموزش روش های ارزیابی حسی مواد غذایی، همکاری در انجام پروژه های تحقیقاتی داخل و خارج از کشور، توسعه روش های نوین ارزیابی حسی مواد غذایی، طراحی و اصلاح فرمولاسیون محصول و همچنین تعیین نقش فرآیندهای دهانی در ارزیابی حسی دینامیک مواد غذایی مهمترین مزیت های استفاده از این آزمایشگاه برای صاحبان صنایع می باشد.
دکترقدیر رجب زاده رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در حاشیه افتتاح این آزمایشگاه گفت: بهبود و گسترش تکنیک های ارزیابی حسی از مهمترین الزامات جهت توسعه صادرات و افزایش توان رقابتی در صنعت غذا به شمار می رود.
وی با بیان اینکه خدمات این آزمایشگاه قابل ارائه در سطح ملی و بین المللی است خاطرنشان کرد: با هدف توسعه تکنیکهای ارزیابی حسی مواد غذایی با برخی از کشورها قراردادهای مشترک پژوهشی منعقد شده است.
ل.س ۴۲/ ع. ع ۵۷