جشنواره زن و علم؛ رخدادی ملی جهت معرفی ظرفیتها و توانمندیهای زنان
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامرضا غفاری در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی زن و علم که امروز (دوشنبه) در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: پر پیدا است که اعطای جایزه دکتر مریم میرزاخانی به عنوان یکی از شخصیتهای فاخر علمی کشور به زنان نخبه در عرصههای علمی و فرهنگی میتواند انگیزهای مضاعف برای نقشآفرینی بیشتر خاصه نسل جوان باشد.
وی در ادامه افزود: در اردیبهشتما۶ سال ۱۳۹۶ اولین دوره جشنواره اعطای جایزه دکتر مریم میرزاخانی در کتابخانه ملی ایران توسط مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بانوان اجرا شد.
دکتر غفاری اظهار داشت: در این دوره در چارچوب تفاهمنامه همکاری فیمابین معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برگزاری دومین جشنواره ملی زن و علم در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و معاونت برنامهریزی و هماهنگی زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری قرار گرفت.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه افزود: به منظور ارتقای هر چه بیشتر مشارکت بخش نخبگانی جامعه زنان، بانوان داوطلب در سه رده سنی در جشنواره شرکت کردند که شامل بانوان زیر ۴۰ سال، بانوان ۴۰ تا ۶۵ سال و بانوان بالای ۶۵ سال تقسیم بندی شدند.
وی گفت: به لحاظ گروههای تخصصی داوطلبان، افراد در ۶ گروه عمده فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، دامپزشکی و محیطزیست، هنر و علوم پزشکی آثار و فعالیتهای خود را در سامانه جشنواره ثبت کردند که در بازه زمانی ۵۱۴ فرم ثبت نام از ۳۰ استان کشور دریافت که با بررسی و صحتسنجی اولیه تعداد ۴۱۶ فرم ارسال شده قابل داوری تشخیص داده شد و به بخش فرآیند داوری ارجاع شد.
دکتر غفاری گفت: به لحاظ رده سنی ۷۷.۶ درصد شرکتکنندگان از رده سنی زیر ۴۰ سال و مابقی از دو رده سنی دیگر بودند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اینکه همه شرکتکنندگان در جشنواره واجد دستاوردهای علمی و فرهنگی قابل توجه هستند افزود: از بین این مجموعه پس از داوری نهایی ۱۸ تن برگزیده علمی و شایسته تقدیر شناخته شدند.
دکتر غفاری گفت: امروز آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی زن و علم با کمک کمیسیون و انجمنهایعلمی کشور، دبیران گروههای ششگانه علمی و مساعی همکاران دبیرخانه جشنواره، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری، دانشگاههای کشور، کمیسیون ملی یونسکو، مرکز سیاستهای علمی کشور، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، ستاد خیرین آموزش عالی، ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران سامان یافت که تلاش همه این بزرگواران را قدر مینهیم.
س.س ۵۱/ ل.م ۵۴