عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

بازدید رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت از دانشگاه - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر حسین وطن پور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از آزمایشگاه جامع تحقیقات ، مرکز رشد فناوری سلامت و شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بازدید نمود.

در اولین بازدید که درحاشیه برگزاری اولین کنفرانس ملی سیستم ها وفناوری های محاسباتی مراقبت ازسلامت CHEST ۲۰۱۹ صورت گرفت دکتر ناصری رئیس آزمایشگاه جامع تحقیقات گزارشی از امکانات ونیز پتانسیل تحقیقاتی مجموعه آزمایشگاه ارائه نمود .


دکتر وطن پور با ابراز خرسندی ازشرایط و امکانات موجود خاطرنشان کرد: ستاد توسعه زیست فناوری وزارت بهداشت آمادگی لازم در زمینه حمایت ازطرح های فناورانه و کاربردی درمجموعه های تحقیقاتی را دارد که نیازمند شناسایی و ارزیابی دقیق نواقص و کمبودهای واقعی در آزمایشگاه های تحقیقاتی و مراکزعلمی است

در ادامه این بازدیدها که با همراهی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و رئیس مرکز رشد فناوری سلامت انجام شد، ابتدا دکتر وطن پور از شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه و محصولات تولید شده توسط فناوران بازدید کرد.

در بازدید از شرکت دانش بنیان نیک ژن اوژن، دکتر دستجردی مدیر عامل این شرکت به تشریح دستاوردهای فناورانه شرکت و تولید کیت مولکولی غربالگری تعیین زودهنگام جنسیت جنین پرداخت.

وی ابراز امیدواری کرد در آینده ای نزدیک از تعدادی کیت تشخیصی دیگر رونمایی خواهد کرد

در ادامه مدیر عامل این شرکت به بیان دغدغه های موجود در زمینه تولید محصول، مجوزها و ... پرداخت . دکتر وطن پور همچنین از شرکت کاوش آریان آزما بازدید کرد.

دکتر زربان مدیر عامل این شرکت به معرفی کیت های آزمایشگاهی آنتی اکسیدانی تولید شده توسط این شرکت با برند Zantox پرداخت

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در ادامه از شرکت دانش بنیان حساس تشخیص گستر خاوران بازدید کرد و دکتر فریدونی مدیر عامل این شرکت، محصول این شرکت (عصاره های لازم برای انجام تست های پوستی حساسیت) را معرفی کرده و به بیان مشکلات در زمینه اخذ مجوزها و .... پرداخت .

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ضمن ابراز خرسندی از انگیزه و تلاش فناوران دانشگاه و تشویق آنان گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند توانایی ارائه یک سبد محصول در حوزه کیت را دارد و بهتر است مرکز رشد دانشگاه مطالعات لازم را برای قطب شدن در تولید یکی از محصولات انجام دهد و راهنمایی های لازم را در این جهت ارائه نمود.

دکتر وطن پور در ادامه از دفتر مرکز رشد فناوری سلامت دیدن کردند و راهنمایی هایی جهت برگزاری کارگاه در حوزه فناوری سلامت، برگزاری استارتاپ و ثبت اختراع بین المللی ارائه کرده و قول مساعدت در زمینه حمایت از ثبت اختراع بین المللی و برگزاری استارتاپ داد

در پایان این بازدید، جلسه ای با حضور معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و رئیس مرکز رشد فناوری سلامت و شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه انجام شد. رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت از راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری خراسان جنوبی حمایت کرده و این اقدام را گامی مناسب جهت کمک به شرکت های فناور دانست. وی همچنین ضمن راهنمایی شرکت ها، قول مساعدت جهت پیگیری مشکلات شرکت ها داد.

.