گشت نظارتی کارشناسان معاونت غذا و دارو در ایام نوروز
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ با آغاز تعطیلات نوروزی، تشدید نظارت و بازرسی از واحد های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت نظارت این معاونت در دستور کار قرار گرفت.
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو تهران در ایام نوروز در قالب شش گروه بازرسی از ۱۴ کارخانه، سه کارگاه و ۱۰ مرکز پخش مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بازدید کردند؛ که تمامی کارخانه ها و کارگاه ها به جز یک واحد کارگاه قنادی غیر فعال بودند.
در بازدید از مراکز عرضه و پخش مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کلیه اقلام مورد عرضه از نظر دارا بودن مجوزهای بهداشتی مورد بررسی قرار گرفتند و یک مورد منجر به انهدام کالا شد.
همچنین یک کارشناس مستقر در واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی برای پیگیری امور مربوط به مراجعین، پاسخگویی به ارباب رجوع و رسیدگی به شکایات احتمالی حضور داشتند.
خبر:رنجبر