مراجعه بیش از ۱۲ هزار نفر به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان چرام در تعطیلات نوروزی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از مراجعه ۱۲ هزار و ۲۱۲ نفر به مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان در ایام نوروز ۹۸ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ مهندس علی جعفری فر اظهار داشت: در تعطیلات ایام نوروز ۱۲هزار و ۲۱۲ نفر از شهروندان و همچنین مهمانان نوروزی که از نقاط مختلف کشور به این شهرستان سفر کردند، جهت پیگیری و مداوای خود به مراکز خدمات جامع سلامت چرام مراجعه، که از این تعداد بیش از ۹ هزار و ۹۰۰نفر از مراجعین مربوط به مرکز سلامت شبانه روزی شهر چرام بوده است .
وی با ارائه جزئیات بیشتری در خصوص آمار مراجعه بیماران به مرکز شبانه روزی چرام در ایام نوروز، اضافه کرد: از این تعداد مراجعه کننده ۶ هزار و ۳۰۲ نفر ویزیت پزشک و بقیه مراجعه کنندگان سایر خدمات سرپایی را دریافت نموده اند .
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام با اشاره به ۱۹۰ مورد ماموریت های پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در این شهرستان تصریح کرد: ۴۵۰ نفر از گردشگران نوروزی به چادر سلامت واقع در چشمه بلقیس و ۱۵۰ نفر به چادر واقع در امامزاده شاه حمزه مراجعه کردند .
جعفری فر در ادامه گفت: در این ایام بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۵۸۰ مورد، بازرسی از مراکز اماکن عمومی و گردشگری ۸۱ مورد، متخلفین معرفی شده به تعزیرات ۸مورد، تعداد بازدید و نمونه برداری از سامانه های آبرسانی ۴۴مورد، ۵۵۳ مورد کلرسنجی، پلمپ و تعطیلی ۲ مورد، جمع آوری قلیان ۴۰ عدد و جمع آوری مواد تاریخ مصرف گذشته ۳۲۶کیلو گرم بوده است .
وی در پایان خاطر نشان کرد: این خدمات از ۲۵ اسفند ماه ۹۷لغایت ۱۵ فروردین ۹۸ در ایام تعطیلات نورزی توسط پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام انجام گرفته است .۱
انتهای پیام/