عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

۲۰ تیم نظارتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان بوشهر بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی گفت: در ایام نوروز، تمرکز بیشتر این مرکز بیشتر روی مراکز حساس شامل قنادی‌ها، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، غذاهای بیرون‌بر و ساندویچ‌فروشی‌ها است.
وی بیان کرد: در طی ایام نوروز از مراکز حساس عرضه‌کننده مواد غذایی نمونه‌برداری انجام‌شده و همه نمونه‌ها برای انجام آزمایش‌های میکروبی و شیمیایی به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال‌شده است.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تصریح کرد: از ابتدای شروع طرح سلامت نوروزی ۲۳۳ نمونه مواد غذایی جهت انجام آزمایش‌های مربوطه برداشت و به آزمایشگاه ارسال شد؛ همچنین ۸۱۲ مورد دمای یخچال و محیط، آلودگی سطوح، میزان شوری مواد غذایی و رطوبت محیط با استفاده از تجهیزات پرتابل موردسنجش قرارگرفته است.
فخرایی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند با استفاده از سامانه شبانه‌روزی ۱۹۰، موارد و تخلفات بهداشتی مشاهده‌شده در سطح شهرستان بوشهر را به مرکز سلامت محیط و کار اطلاع‌رسانی کنند تا کارشناسان در سریع‌ترین زمان به گزارش و شکایات مردمی رسیدگی کنند.


انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰