عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

طی یک سال گذشته: کشف ۶۵ تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در شهرستان دیّر

احمد آخوندی با اشاره به اهمیت نقش کارشناسان بهداشت محیط در حفظ و ارتقا سطح سلامت جامعه، اظهار داشت: اقدامات به‌موقع کارشناسان بهداشت محیط شهرستان دیّر طی بازدیدهای روزانه در سطح عرضه و کشف این حجم از مواد غذایی فاسد و جلوگیری از توزیع آن، نقش بسزایی در حفظ سلامت عموم مردم داشته است.


وی افزود: در سال ۹۷، بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت پذیرفت که درنتیجه این بازرسی‌ها ۶۵ هزار و ۵۵۰ کیلوگرم مواد غذایی اعم از مواد غذایی فاسد، تاریخ‌مصرف گذشته و فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت کشف و معدوم شد.


رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر افزود: در همین مدت نیز هزار و ۲۴۰ بار نمونه‌برداری از مواد غذایی انجام‌شده است که پس از انجام آزمایش‌های مربوطه تعداد ۱۱۲ مورد آن غیرقابل‌مصرف انسانی تشخیص داده شد.


وی با تاکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی گفت: تعداد ۸۹ واحد صنفی متخلف نیز در سال گذشته به مراجع قضایی معرفی که پس از طی مراحل قانونی ۱۷ واحد پلمپ شد.


آخوندی در خصوص بیشترین اقلام جمع‌آوری‌شده، افزود: بیشترین اقلام جمع‌آوری‌شده شامل مواردی از قبیل رب گوجه‌فرنگی، کیک، لبنیات، آلوچه و لواشک، آب‌میوه‌های غیربهداشتی و پفک بوده است.


وی تصریح کرد: نداشتن شرایط مناسب نگهداری و نداشتن مشخصات بهداشتی و تاریخ انقضاء ‌مصرف از عمده دلایل توقف و معدوم‌سازی اجناس کشف‌شده بود.



انتهای پیام/ ح ن- ۳۰۵۰