عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

در طرح بسیج سلامت نوروزی شهرستان جم صورت گرفت؛ سنجش بیش از ۵۰۰ مورد مواد غذایی با دستگاه‌های پرتابل

مجید ابراهیمی اظهار داشت: جهت سرعت عمل در انجام بازرسی‌ها و دقت عمل در بررسی عوامل محیطی در صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی از دستگاه‌های پرتابل استفاده می‌شود.
وی افزود: در این طرح، علاوه بر استفاده از دستگاه‌های پرتابل در سنجش مواد غذایی، ۴۷ مورد نیز از مواد غذایی صنوف حساس نمونه‌برداری و جهت بررسی به آزمایشگاه ارسال‌شده است.
ابراهیمی ضمن بیان اینکه آب شرب شهرستان جم نیز توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم مورد ارزیابی قرار می‌گیرد عنوان داشت: در طرح کشیک نوروزی، ۴۱ مورد نمونه‌برداری باکتریولوژی و ۹۱۰ مورد نیز کلرسنجی، انجام‌شده است.
انتهای پیام/ ا –پ ۳۰۲۰