بازدید نوروزی دکتر موسوی، عضو هیئت رئیسه دانشگاه از بیمارستانهای رازی و ضیائیان در پنجمین روز سال جدید
دکتر سید محمد هادی موسوی مدیر دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد ورسیدگی به شکایات و عضو هیات رییسه دانشگاه و دکتر علی گنجعلی خان پزشک مقیم ستاد هدایت دانشگاه، صبح روز دوشنبه ۵ فروردین ۹۸ همزمان با پنجمین روز سال جدید با حضور در بیمارستانهای رازی و ضیائیان از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به بیماران قرار گرفتند.
عضو هیات رییسه دانشگاه به همراه پزشک مقیم ستاد هدایت دانشگاه ابتدا با حضور در بیمارستان رازی و با همراهی دکتر ربابه عابدینی، رئیس بیمارستان و با همراهی منصوره قنبری سرپرستار و زهرا دری سوپروایزر از اورژانس، درمانگاه پوست و بخش بستری این بیمارستان دیدن کردند.
اعضای تیم بازدیدکننده، سپس با حضور در بیمارستان ضیائیان با دکتر محمد عفت پناه، رئیس بیمارستان دیدار و با همراهی رقیه عابدی مترون بیمارستان و فریبا امینی سوپروایزر، از اورژانس، درمانگاه و بخشهای ویژه دیدن و با بیماران گفتوگو کردند.
دکتر موسوی در پایان بازدید و در گفتوگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: به لطف خدا هر دو بیمارستان بهطور کامل فعال بودند. ما هم در تعطیلات نوروز برای تبریک عید به همکاران و یک ارزیابی کلی از وضعیت این دو بیمارستان بازدید کردیم.
بیمارستان فوق تخصصی پوست رازی، مرجع پوست در ایران
وی افزود: تعداد بیماران در اورژانس بیمارستان رازی زیاد بود اما همه تعیین تکلیف و منتقل شده بودند و اورژانس شرایط خوبی داشت و با توجه به اینکه در ساعات اولیه صبح برای بازدید مراجعه کرده بودیم؛ بیش از ۲۰۰ شماره برای ویزیت ارائه شده بود و درمانگاه بیمارستان نیز فعال خدمت رسانی می کرد و رئیس بیمارستان هم حضور فعال داشت.
بیمارستان ضیائیان برترین بیمارستان عمومی دانشگاه در ارائه خدمات درمانی کارآمد و عادلانه
دکتر موسوی در ادامه افزود: بیمارستان ضیائیان یکی از بیمارستان های رفرانس در جنوب شهر است و مراجعات زیادی روزانه دارد که خوشبختانه تمام بخش ها فعال بود و در بازدید رئیس بیمارستان و مترون نیز حضور داشتند که از همه عزیزانی که در حال خدمت رسانی هستند؛ تقدیر و تشکر می کنم و از طرف اعضای هیات رییسه دانشگاه به تمام همکاران پرتلاش خسته نباشید و خداقوت می گویم.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم سال جدید، سالی پر برکت و بسیار خوب برای همه باشد و گرفتاری و دغدغه مردم در بحث بهداشت و درمان کم تر شود و بتوانیم آلام مردم را کم کنیم.
در ادامه دکتر علی گنجعلی خان پزشک مقیم ستاد هدایت دانشگاه، ضمن تبریک سال نو و با اشاره به اینکه بیمارستانهای رازی و ضیائیان بسیار عالی بودند و فراتر از انتظارش ظاهر شدند؛ گفت: در جریان بازدید از این دو بیمارستان درمانگاه ها در حد نهایت فعال و همه پزشکان متخصص در حال ویزیت بیماران بودند که البته این نقطه قوت دو بیمارستان است.
وی یادآور شد: این باعث خوشحالی است و به نظر می رسد که امور درمانی بیماران در حال انجام و تعیین تکلیف است اورژانس ها شرایط مناسبی داشتند و بیماران به بخش ها منتقل شده بودند و در بخش ها هم از خدماتی که گرفته بودند رضایت داشتند، مشخص بود که ویزیت ها در اسرع وقت انجام شده است و بیماران معطل کاری نبودند و این نوید عید خوبی را می دهد، امیدوارم در طی سال هم شاهد این موفقیت ها باشیم.
خبرنگار و عکاس: الهام علی