همدردی و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تهران در سیل اخیر مناطق شمالی
۲۹ اسفند ۱۳۹۷ بر اثر بارندگیهای شدید در استانهای گلستان و مازندران سیل جاری و باعث خسارتهای مالی و جانی برای ساکنین این استانها شد.
دکتر عبدالرحمان رستمیان، معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه ضمن همدردی با سیل زدگان گفت: در این گونه حوادث همه باید کمک کنیم تا مشکلات مردم را کمتر کنیم. در سیل اخیر مناطق شمالی، چند شهر استان گلستان خسارت زیادی دیده اند و در استان مازندران هم سیل تا حدودی کنترل شده است.
وی با بیان اینکه در کمک رسانی به سیل زدگان، دانشگاه های علوم پزشکی، اورژانس و هلال احمر به صورت مستقیم درگیر هستند گفت: اولین تیم کمک رسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران عصرامروز به مناطق سیل زده اعزام می شوند ضمن اینکه هر روز با مدیران مرتبط دانشگاه جلسه خواهیم داشت تا نیازهای دارویی و تجهیزاتی و همچنین نیروی انسانی را دریافت و بتوانیم با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان مربوطه، اورژانس و هلال احمر وارد عمل شویم.
دکتر رستمیان با بیان اینکه تخصص های عفونی، داخلی و کودکان و همچنین روانپزشکی و بهداشت محیط در این قبیل حوادث طبیعی مورد نیاز مردم است گفت: با دانشکده بهداشت و معاونت های توسعه، بهداشت و درمان دانشگاه هم تماس گرفتیم و با چند بیمارستان هم هماهنگ کردیم تا در صورت لزوم به سیل زدگان کمک کنند و به صورت روزانه هم جلسه خواهیم داشت.
معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه با بیان اینکه جلسات اضطراری در وزارت بهداشت برای تامین داروهای بیماران خاص برگزار شده است تا مشکلی برای افراد سیل زده به وجود نیاید افزود: کمک های دولت محدود است و باید مردم و خیرین برای کمک به سیل زدگان وارد عمل شوند.
وی افزود: شماره تلفن ستاد کمک رسانی ۰۹۱۲۳۲۷۶۱۵۸ (به صورت پیامک) اعلام شده تا داوطلبان مشخصات خود را ارسال کنند همچنین شماره مستقیم ۰۹۱۲۵۲۷۳۳۵۹ اعلام شده تا در صورت نیاز پاسخگوی سوالات همکاران باشد.
تشریح نحوه جمعآوری کمکهای نقدی و غیرنقدی مردمی
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از برپایی پایگاه های این سازمان به منظور جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی، مردم سراسر کشور برای کمک رسانی به سیل زدگان مناطق شمالی کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، محمد نصیری با اعلام این خبر گفت: علاوه بر جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم در پایگاه های ایجاد شده در مناطق و معابر عمومی شهرهای کشور، شماره حساب ۹۹۹۹۹ به نام هلال احمر نزد همه بانکها و همچنین کد دستوری # ۱۱۲*۷۸۰* به همراه شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ بانک ملت و نیز ۵۸۹۴۶۳۱۸۵۰۲۵۹۷۳۰ بانک رفاه برای دریافت و ارسال کمک های نقدی به سیل زدگان در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی بر جمع آوری کمک های نقدی است تا بتوان بر اساس نیازهای اعلام شده از سوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، اقلام مورد نیاز برای آسیب دیدگان را تهیه و ارسال کرد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با بیان این که از نخستین لحظات انتشار اخبار و تصاویر مربوط به سیل زدگان در مناطق شمالی کشور، مردم نوعدوست و داوطلبان جمعیت هلال احمر، آمادگی خود را برای پیوستن به شبکه امدادرسانی و کمک در زمینه های مورد نیاز برای تسکین آلام آسیب دیدگان اعلام کردند، افزود: بار دیگر رهنمودهای مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) به عنوان محور و جلوهگاه همبستگی همه آحاد جامعه و دستگاه های مسئول، نوعی بیدارباش برای همگان بود که با درک شرایط بحران زده کنونی روستاها و مناطق آسیب دیده استان های شمالی ، تمامی مساعی خود را برای کمک رسانی به مردم رنجدیده، به کار بندند.
نصیری افزود: ابعاد حادثه، تخریب منازل و روستاها به حدی است که این سازمان از نخستین ساعات بنا به وظیفه ذاتی خود در بازه زمانی کوتاهی، با ارسال بخشنامه های متعدد به تمامی استان ها خواستار تشکیل هر چه سریعتر ستاد جمع آوری کمک های مردمی در شعب و خانه های هلال سراسر کشور، استقرار صندوق های ثابت و سیار جمع آوری کمک ها در میعادگاه های نماز جمعه و اعلام شماره حساب جهت پذیرش وجوهات اهدایی مردم خیر شد.
وی اظهار کرد: تا کنون خیرین و نیکوکاران داوطلب بی شماری، آمادگی خود را برای اعزام به مناطق آسیب دیده اعلام کرده اند که زمینه حضور آنها برای خدمت رسانی از سوی جمعیت هلال احمر در نخستین فرصت ممکن فراهم خواهد شد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر تاکید کرد: پتو، زیرانداز، ست بهداشتی و مواد شوینده از مهم ترین نیازهای مردم آسیب دیده است و از مردم شریف ایران اسلامی خواهشمندیم به منظور حفظ کرامت انسانی و ساماندهی مناسب کمک ها از از جمع آوری آب معدنی، هر گونه مواد فاسد شدنی و مستمعل و مواد غذایی با تاریخ مصرف کمتر از ۶ ماه اجتناب کنند.