عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

برگزاری جلسات کمیته بحران در معاونت بهداشت، بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) و اورژانس۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی فسا / آمادگی و برنامه ریزی برای وقوع سیل احتمالی

با توجه به پیش بینی وقوع سیل احتمالی در استان فارس و لزوم برنامه ریزی و آمادگی دانشگاه علوم پزشکی فسا، جلسات کمیته های بحران در معاونت بهداشت، بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) و اورژانس۱۱۵ برگزار گردید.

به گزارش وب دا؛ پیرو اطلاعیه شورای هماهنگی مدیریت بحران در خصوص اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران و طغیان رودخانه ها و وقوع سیلاب و تاکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا بر آمادگی کامل حوزه سلامت، جلسه کمیته بحران در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) با حضور تیم مدیریتی بیمارستان، اعضا کمیته بحران، نمایندگان شهرداری و اورژانس ۱۱۵برگزار گردید.

در این جلسه ضمن تاکید بر فراهم نمودن امکانات و تجهیزات لازم و همچنین حضور فعال تیم های پزشکی و پرستاری و پشتیبانی، تدابیر لازم در راستای آمادگی و حضور به موقع جهت خدمت رسانی اتخاذ شد.

حضور فعال کلیه متخصصین بویژه ارتوپدی، جراحی، طب اورژانس و....، بررسی نقاط آسیب پذیر بیمارستان و اتخاذ تمهیدات لازم به منظور جلوگیری از هرگونه خسارت احتمالی، در دسترس بودن نیروهای بحران و کلیه مسئولین، تهیه کلیه داروهای مورد نیاز در بخش اورژانس، مشخص کردن لیست پرسنل آنکال پرستاری و پشتیبانی، آمادگی کلیه زیرساخت های حیاتی بیمارستان ( دیزل ژنراتور و...) و آمادگی کامل آمبولانس ها و نیروهای اعزام از جمله تصمیمات این جلسه به منظور خدمت رسانی سریع و بموقع و جلوگیری از بروز هر گونه مشکل بود.

آمادگی کامل مراکز بهداشتی - درمانی معاونت بهداشت دانشگاه در صورت وقوع سیل احتمالی

کمیته بحران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا امروز با حضور اعضاء در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید و بر آمادگی کامل مراکز بهداشتی - درمانی در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعان و بیماران تاکید شد.

در مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی از نظر داروهای اورژانس پیش بینی های لازم صورت پذیرفته و کمبودی از نظر دارو و تجهیزات پزشکی نخواهد بود.

۳ تیم واکنش سریع متشکل از کارشناسان بهداشت محیط و بیماریها آمادگی کامل در زمان بحران از نظر وضعیت بهداشتی را در شبانه روز جهت کل شهرستان خواهند داشت.

در خصوص اب اشامیدنی و احتمال بروز مشکلاتی نظیر ورود سیلاب به اب های زیر زمینی و بالا رفتن کدورت اب هماهنگی لازم با ادارات اب و فاضلاب انجام شده است.

با توجه به تجربیات سنوات قبل نقاط حادثه خیز که احتمال بروز اب گرفتگی در بافت های مسکونی و جاده های مواصلاتی وجود دارد به فرمانداری ویژه شهرستان اعلام شده است.

خودروهای عملیاتی و امبولانس ها به حالت اماده باش بوده و به صورت شبانه روزی در اختیار خواهند بود.

پیش بینی از نظر سموم و پودر کلر جهت زمان بحران انجام شده است.

در صورت نیاز به توزیع مواد غذایی و آب اشامیدنی حتما با نظارت کارشناسان این معاونت صورت پذیرد.