عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کردستان

جلسه ویدیوکنفرانسی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با مدیران روابط عمومی دانشگاههای علوم پزشکی

جلسه ویدیوکنفرانسی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با مدیران روابط عمومی دانشگاههای علوم پزشکی چهارشنبه، ۲۲ اسفند ۱۳۹۷

جلسه ویدیوکنفرانسی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه به همراه مدیران روابط عمومی سایر دانشگاههای علوم پزشکی سطح کشور برگزار شد.

به گزارش وبدا، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در ارتباط زنده ویدیویی با مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، گفت: امسال کمپین اطلاع رسانی سلامت نوروزی در  دانشگاه های علوم پزشکی سرآسر کشور با شعار " سلامت همه آفاق در سلامت توست، نوروزتان سلامت" برگزار و تا روز ۱۷ فروردین ۹۸ نیز ادامه خواهد داشت.

دکتر کیانوش جهانپور اظهار داشت: چهارشنبه آخر سال، خسارات و مخاطرات زیادی برای نوجوانان، جوانان و خانواده ها به همراه دارد بنابراین اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و فرهنگسازی در خصوص کاهش عوارض و زیان های حواشی این آیین ایرانی، مهم و اساسی است.

وی تصریح کرد: در کمپین اطلاع رسانی سلامت نوروزی باید از خدمات بهداشتی و درمانی قابل ارائه و مراکز ارائه دهنده خدمات با استفاده از ابزارهای مختلف، به منظور تسهیل در دسترسی مسافران نوروزی و مردم به خدمات بهداشتی و درمانی، اطلاع رسانی شود البته در کنار آن، به موضوعاتی مانند فرهنگسازی سلامت در بهبود تغذیه جامعه و اطلاع رسانی در حوزه بهداشت محیط و رعایت اصول بهداشتی واحدهای بهداشتی و اماکن عمومی و دسترسی مسافران به منابع و مراجع برای ارائه پیشنهادات، انتقادات و شکایات و اخذ مشاوره و راهنمایی،  توجه ویژه شود.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ظرفیت بسیار بزرگ و مناسبی جهت ارتباط با مردم و پیگیری مشکلات آنها در حوزه بهداشت محیط، دارو و مشکلات مراکز درمانی، اورژانس های بیمارستانی و همچنین اورژانس پیش بیمارستانی است که بنظر می رسد آشنایی مردم با این سامانه هنوز هم در حد انتظار نیست.

جهانپور با بیان اینکه بخشی از مردم از گستره خدمات سامانه ۱۹۰ آگاهی کاملی ندارند، افزود: در این سامانه علاوه بر پیگیری مشکلات بهداشتی و دارویی، دسترسی به داروخانه ها و داروهای کمیاب نیز امکان پذیر است که در استانها باید با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله صدا و سیمای استانی، جراید، خبرگزاری ها، فضای مجازی و رسانه های مختلف نسبت به معرفی بیشتر آن اقدام کرد.

وی یادآور شد: در طول ایام نوروز، علاوه بر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم و مسافران، باید تلاش کنیم که صحنه های زیبا و ماندگار  خدمات ارزشمند همکاران خودمان در حوزه های مختلف از جمله در حوزه بهداشت محیط، اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی و پرسنل بهداشتی و درمانی را به تصویر بکشیم.

به گفته سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ساخت برنامه های تلویزیونی استودیو سلامت و پخش آن از شبکه های مختلف سیما برای نشان دادن خدمات کادر بهداشتی و درمانی در کشور از دیگر فعالیت های مهمی است که در تولید این برنامه، دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی، نقش اصلی و محوری دارند.