عمومی | بنیاد ملی نخبگان

مفاخر بومی از ارکان فرهنگی جامعه هستند/ ضرورت انتقال میراث‌ارزشی مفاخر بومی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم تکریم آیت‌الله شیخ عباسعلی اختری؛ عالم، مبلغ و پژوهشگر علوم دینی، به همت بنیاد نخبگان استان سمنان برگزار شد.

در این مراسم، داود فیض؛ رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان، تکریم و نکوداشت مقام علمی و فرهنگی عالمان دین را از جمله وظایف مهم بنیاد ملی نخبگان برشمرد.

در ادامه حجت‌الاسلام فاطمی‌بصیر؛ امام‌جمعه شهرستان سرخه با اشاره به خدمات و اقدامات این عالم برجسته، گفت: ولایت‌پذیری، ولایت‌مداری و ولایت‌محوری از عناصر ارزشمند در شخصیت آیت‌الله اختری است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تقوی؛ رئیس سابق شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه کشور، تقویت بنیادها و بنیان‌های اعتقاد دینی و فرهنگی مردم، تجلیل از ارزش‌ها، قدردانی و سپاسگزاری از تلاشگران ارزشمند و موثر، معرفی و تبلیغ میراث‌فرهنگی و انتقال میراث‌ارزشی مفاخر بومی را از مهمترین نتایج این مراسم‌ها دانست.

وی آیت‌الله اختری را شخصیتی با اخلاص، باغیرت دینی بالا و ارزشی دانست و به نقش پررنگ وی در مبارزات قبل و بعد انقلاب اشاره کرد و افزود: آیت‌الله اختری همواره رسالت انسانی و اسلامی خود را انجام داده است.

در بخش دیگری از این مراسم، آیت‌الله شیخ عباسعلی اختری؛ استاد برجسته علوم‌قرآنی نیز گفت: در حال‌حاضر ایران در جنگ نرم با دشمن است و باید دراین راه کاملاً هوشیارانه عمل کند.

وی با بیان اینکه شخصیت‌ها و مفاخر بومی از ارکان فرهنگی جامعه هستند، افزود: شناسایی و معرفی این افراد به جامعه علمی و دانشگاهی از ملزومات حفظ و ارتقاء فرهنگ بومی است.

لازم به ذکر است، در این مراسم متن ارج نامه قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان توسط رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان قرائت شد.

آیت‌الله عباسعلی‌ اختری همواره در کنار تحصیل و تدریس، به امر تالیف و تبلیغ اهتمام فراوان داشت و در راستای اهداف والای امام خمینی به‌ نهضت‌ اسلامی پیوست.

نمایندگی در مجلس‌شورای‌اسلامی، تدریس‌ در دانشگاه‌های‌ شهید بهشتی تهران،‌ دانشگاه‌ تهران‌، قائم‌مقام نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌های سراسر کشور، نگارش بیش از هشتاد اثر تحقیقی و هفتاد جزوه از بحث‌های عقیدتی، سیاسی و بیش از سی عنوان کتاب، از دیگر فعالیت‌های این استاد برجسته است.