عمومی | پژوهشکده چای

برگزاری جلسه نود و سوم (۹۳) شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها پژوهشکده چای

برگزاری جلسه نود و سوم (۹۳) شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها پژوهشکده چای

در روز یک‌شنبه مورخه نوزدهم اسفندماه، با حضور اکثریت اعضاء، نود و سومین (۹۳) جلسه شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های پژوهشکده چای در محل سالن جلسات ستاد پژوهشکده در لاهیجان برگزار گردید. در ابتدای جلسه، دبیر شورا (دکتر سراجی) ضمن تسلیت سالروز وفات امام هادی (ع) به حاضران؛ دستورات جلسه را تبیین نمودند و پس از بحث و تبادل نظر اعضاء، تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید.

الف) سه عنوان گزارش نهایی پروژه‌های تحقیقاتی خاتمه یافته به شرح ذیل، توسط مجریان پروژه‌ها ارائه گردید و پس از بررسی لازم توسط اعضاء و ارائه نظرات اصلاحی؛ گزارش‌ها مصوب و مقرر شد در دستور کار جلسه بعدی کارگروه تخصصی چای کمیته علمی فنی موسسه قرار گیرند.

الف-ا) گزارش نهایی پروژه مستقل با عنوان: گزینش کلونی برای انتخاب بوته‌های برتر چای و معرفی کلون‌های اصلاح شده مرحله اول، پنج سال اول پروژه- مجری: مهندس مهران غلامی

الف-۲) گزارش نهایی پروژه مستقل با عنوان: بررسی سمیت عصاره و اسانس سیر و درمنه خزری بر شپشک آردآلود چای- مجری: دکتر سمر رمزی‌جهرمی

الف-۳) گزارش نهایی پروژه مستقل با عنوان: تاثیر جدایه های از قارچ Beauvaria bassiana و متابولیت‌های ثانویه آن‌ها بر شپشک آردآلود چای مجری: دکتر سمر رمزی‌جهرمی

ب) شناسنامه پروژه تحقیقاتی با عنوان: شناسایی بندپایان مهم مرتبط با گیاه چای در استان‌های گیلان و مازندران (به صورت مشترک با دانشگاه گیلان و موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی)، توسط مجری مسئول پروژه مطرح و با اصلاحاتی مصوب گردید و مقرر شد در دستور کار کارگروه تخصصی چای کمیته علمی فنی موسسه قرار گیرد.

ج) در پایان جلسه در خصوص ضرورت و اهمیت اجرای دو عنوان شناسنامه پیشنهادی گروه‌های پژوهشی بحث و بررسی گردید و برای تصمیم‌گیری نهایی به کمیته‌های علمی گروه‌ها عودت داده شدند.

روابط عمومی پژوهشکده چای