رئیس دانشکده توانبخشی از مسئولان آموزشی دانشکده خواست ضمن رعایت اصل شفاف سازی با شجاعت و انعطاف پذیری به درخواست هیئت علمی پاسخ دهند
به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز دوشنبه ۱۳ اسفند ۹۷ در سالن شورای این دانشکده برگزار شد، دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده در سخنان پیش از دستور با اشاره به
نشست اخیر دکتر سهراب پور معاون و مدیران آموزشی دانشگاه با اعضای هئیت علمی دانشکده،
با ابراز خرسندی از حضور آنان در دانشکده، برگزاری نشست را فرصت مغتنم برای آشنایی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با درخواستهای گروهی از اعضای هئیت علمی دانشکده در حوزه آموزش دانست. درخواست ماموریت برای طی دوره دکترای تخصصی برای مربی با سنوات بالا، درخواست دانشیار شدن پیش از موعد یکی از اعضای هیات علمی ، درخواست عدم درج نام دانشجو به عنوان نویسنده اول و درج نام استاد راهنما، حذف سیستم کارت زنی برای هیات علمی و نیز موضوع تعداد و سقف پایان نامه ها برای بعضی از اعضای هیات علمی از مهمترین درخواست های مطرح شده در این نشست بود.
دکتر هادیان در بخشی از سخنانش از معاونان و مدیران گروههای آموزشی دانشکده خواست تا ضمن رعایت اصل شفاف سازی و رفع شبهات با شجاعت لازم، نظریات حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در رابطه با درخواست های مطرح شده بعضی از اعضای هیات علمی را مطابق با مقررات و رهنمودهای ایشان پاسخ دهند.
رئیس دانشکده با بیان اهمیت و ضرورت رعایت اخلاق و رفتار حرفه ای در محیط های دانشگاهی از هئیت رئیسه و سایر اعضای هئیت علمی دانشکده درخواست کرد که نمونه های عملی اخلاق و رفتار حرفه ای برای دانشجویان باشند.
دکتر خاتون آبادی معاون پژوهشی و سرپرست معاون برنامه ریزی و توسعه دانشکده، با اشاره به تاکید رییس دانشکده بر پایش پیشرفت برنامه ۴ ساله، درخواست کرد تا در اسرع وقت گزارش روند اجرای برنامه های عملیاتی معاونت ها طی ۹ ماه اول سال جاری به حوزه ریاست ارسال شود.
معاون پژوهشی دانشکده همچنین به ارائه گزارش مبسوطی از جلسات و فرایندهای انجام شده برای تصویب طرحهای پژوهشی دانشکده در معاونت پژوهش دانشگاه پرداخت. وی افزود: متاسفانه، علی رغم تفویض اختیارات در رابطه با طرحهای پژوهشی به دانشکده، در سال جاری هیچ طرحی در شوراهای برگزار شده پژوهشی در طی ده ماه اول سال ۹۷ تصویب نشده است که مسلما موجب بروز مشکلاتی برای طرحهای پژوهشی دانشکده می شود. از این رو، با توجه به چالش های پیش رو, توافق شد نشستی با حضور اعضای پیشین شورای پژوهشی برای بررسی چالش ها برگزار شود.
دکتر آزاده شادمهر معاون بین الملل دانشکده گزارشی از برگزاری International Research Day در روز چهارشنبه ۸ اسفند ارائه کرد. وی با این توضیح که دکتر سیامک بشردوست، عضو هیئتعلمی و دبیر گروه فیزیوتراپی ایده اولیه کنفرانس را به شورای بینالملل ارائه کرد گفت: پس از فراخوان عمومی ۱۵ نفر از استادان و دانشجویان بین المللی و دانشجویان ایرانی دانشکده به ارائه طرح های پژوهشی و ایده های تحقیقاتی خود پرداختند که مورد داوری و نقد هیئتداوران متشکل از ۱۰ عضو هیئتعلمی گروههای گوناگون آموزشی این دانشکده قرار گرفت.
دکتر شادمهر ادامه داد سخنرانی توسط اساتید هیئت علمی دانشکده دکتر بشردوست، دکتر حسین آبادی، دکتر خدامی و دانشجویان ایرانی سارا فریدون نیا، ذکری، محمد جواهریان، و دانشجویان بین المللی Mazhar Ali Bhutto ، Hussein Ziab ، Syed Asad Ullah rslan ،Ali Lafta Mezaal ،Syed Mohd Reza Aabis ،Salah Ghazi ، Elie Hajouj برگزار شد و براساس نظر هیات داوران Hussein Ziab دانشجوی دکتری تخصصی فیزیوتراپی از لبنان و سارا فریدون نیا دانشجوی دکتری تخصصی فیزیوتراپی از ایران به عنوان سخنرانان برتر برگزیده و به آنان بهرسم یادبود با اهدا هدایا و لوح قدردانی شد.
دکتر شادمهر افزود: کنفرانس دارای امتیاز آموزش مداوم از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود و بیش از صد نفر برای شرکت ثبت نام کردند. وی همچنین از درخواست سخنرانان و شرکت کننندگان برای برگزاری این کنفرانس حداقل دو بار در سال دانشکده، با توجه به اظهار خرسندی آنان از سطح علمی این رویداد خبر داد.
معاون بین الملل دانشکده همچنین با بیان برگزاری موفق
کارگاه بین المللی Fascial Distortion Mode
l از برگزاری ماژول دو این کارگاه در ماه خرداد ( ماه ژوئن) خبر داد و گفت: فراخوان کارگاه از فروردین ۹۸ شروع می شود.
وی با اشاره به مکاتبه معاونت بین الملل دانشگاه برای برگزاری کلاسهای زبان انگلیسی در محل دانشکده ویژه معاونان، از آنان خواست تا اسامی خود را به این معاونت ارسال کنند.
دکتر سید محسن میر معاون اداری مالی و مسئول درمانگاههای دانشکده در ابتدا به ارائه گزارشی از درآمدهای حاصل از برگزاری دو کارگاه اخیر FDM و tDCS پرداخت. وی گفت: با توجه به نگرش هیئترییسه، ضمن برگزاری کارگاههای علمی برای ارتقای توان هیات علمی و دانش آموختگان، درآمدهای ناشی از این کارگاهها برای امور آموزش و پژوهش دانشکده هزینه خواهد شد.
مسئول درمانگاههای دانشکده در ادامه با بیان لیست انتظار سه ماهه مراجعه کنندگان به درمانگاههای این دانشکده در سال های پیشین و مشکلات ناشی از آن، به کاهش چشمگیر زمان انتظار برای دریافت خدمات بالینی طی سال ۹۷ خبر داد و به ارائه سازو کارهای انجام شده برای کاهش مدت زمان انتظار مراجعه کنندگان پرداخت.
دکتر روح بخش معاون اجتماعی فرهنگی دانشکده نیز از برگزاری کارگاههای اجتماعی فرهنگی با عنوان 'سواد رسانه ای' ویژه کارکنان و برگزاری کنفرانس علمی با عنوان ' اختلال پردازش شنوایی از تشخیص تا درمان 'برای متخصصان شنوایی شناسی و گفتاردرمانی خبر داد و افزود: با توجه به استقبال شرکت کنندگان از برگزاری کنفرانس، در آینده نزدیک کارگاهی با تاکید بر درمان اختلال پردازش شنوایی برنامه ریزی و برگزار می شود.
دکتر مهری معاون دانشجویی دانشکده نیز گزارشی از برگزاری باشکوه جشن ولادت حضرت زهرا با همکاری کانون قران و عترت و بسیج دانشجویی و شاهنامه خوانی در روز سه شنبه ۷ اسفند و همچنین تشییع و وداع با شهید گمنام روز چهارشنبه ۸ دی ماه در محوطه دانشکده ارائه کرد.
معاون دانشجویی دانشکده با اشاره به تاکید دکتر هادیان رئیس دانشکده برای برگزاری نشستی با حضور اعضای هئیت علمی با موضوع رفتار و اخلاق حرفه ای میان دانشجویان گفت: جلسه ای با سخنرانی دکتر محمد کاظم زاده باعنوان' چالش رفتارهای غیر حرفه ای در بالین' روز سه شنبه ۱۴ اسفند ماه برگزار شد.
در بخشی از نشست نیز ساز و کارهای ارتقای کمی و کیفی اخبار و ساختار وب سایت دانشکده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و توافق شد راهکارهای ارتقای سایت در شورای سایت دانشکده بررسی و معاون پژوهشی و مدیر روابط عمومی دانشکده نتیجه آن را در نشست بعدی هیات رییسه ارایه کنند.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا