عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

گام بزرگ حوزه سلامت ؛ پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک در استان آغاز شد


پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک در استان کرمانشاه با حضور مسوولان در شهرستان هرسین به‌عنوان پایلوت این استان، کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،معاون بیمه سلامت استان کرمانشاه در آئین آغاز پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک اظهار داشت: حدود ۵۰ هزار نفر بیمه شده در شهرستان هرسین وجود دارد که ۲۳ هزار نفر بیمه شهری و ۲۷ هزار نفر بیمه روستایی دارند و ۹ مطب پزشک، ۶ داروخانه و ۲ آزمایشگاه خصوصی در این شهرستان در حال فعالیت هستند.

جلیل جلیلی ادامه داد: با اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک فعلا دفترچه‌های درمانی حذف نخواهد شد، بلکه بیمار پس از مراجعه به پزشک کد رهگیری به وی اختصاص داده می‌شود و بیمار با همان کد و براساس تشخیص پزشک به داروخانه یا آزمایشگاه و .... مراجعه می‌کند.

حجت‌الا‌سلام اجرایی، امام جمعه هرسین نیز این اقدام خوب و ماندگار را به مردم شهرستان تبریک گفت و افزود: و خدا را شاکرم که نظام مقدس جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون در حوزه‌های مختلف به‌خصوص در حوزه سلامت سربلند بوده است.

دکترحمزه‌ای، مدیر شبکه بهداشت و درمان هرسین در ادامه از تمامی دست‌اندرکاران بابت فراهم‌آوردن این طرح تشکر کرد و گفت: قطعا اجرای این طرح فواید زیادی خواهد داشت و نکته مهم آن اجرای درست و گام به گام طرح است.

دکتر منصوری، رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه نیز تنها راه نجات سلامت کشور را اجرای طرح پزشک خانواده و بالطبع آن اجرای نسخه الکترونیک در کشور دانست و خاطرنشان کرد: انتطار داریم همان‌طور که مسوولان ذی‌ربط تا الان پای کار بوده‌انداز این به بعد نیز همین کار جهادی ادامه پیدا کند.

دکتر شهرام افضلی، رئیس انجمن داروسازان استان کرمانشاه در پایان این مراسم، تصریح کرد: اجرای این طرح دارای مزایای زیادی دارد و باید سعی شود به بهترین شکل ممکن اجرا شود هر چند اجرای این طرح در ابتدا ابهامات و اشکالاتی دارد، ولی امیدواریم در کمترین زمان ممکن مشکلات احتمالی برطرف شود.