نشست شورای راهبردی استادان در واحد رودهن برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد ضمن تبریک ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) وحضرت امام خمینی (ره) گفت: "انقلاب مردم ایران در سال 57، انقلابی فرهنگی واسلامی بود و اگر بخواهیم مقاطع انقلاب اسلامی را تقسیم بندی کنیم خواهیم دید که دارای سه مقطع بود ،مقطع اول از سال 42 تا پیروزی انقلاب اسلامی که شعارهای انقلاب معنایی فرهنگی داشت، مقطع دوم ازشروع چنگ تحمیلی تا پایان آن بودکه در این دوره جوانان این مرز وبوم برای دفاع از کیان وارزشهای انقلاب با تمام وجود درمقابل دشمنان جهانی ایستادگی کردند که بواسطه این ایستادگی دشمن قسم خورده ناکام ماند و نتوانست انقلاب اسلامی ایران را متوقف کند." دوره سوم زمان حال است که در آن بسر میبریم که پیچیدگی های خاص خود را دارد که همانطور مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی های خود اشاره کرده اند دشمن با ایجاد موسسات وابسته و گسترش شبکه های اجتماعی سعی در براندازی انقلاب اسلامی ایران را گرفته است و درصدد است که با استفاده از فضای مجازی جلوی پیشرفت انقلاب را بگیرد که امیدوارم در این امر هرگز موفق نشوند."
حجت الاسلام سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی واحد رودهن ضمن تشکر از اعضای شرکت کننده در این نشست اظهار داشت:" باعنایت به ضرورت آسیب شناسی در عرصه های فرهنگی، این نشست با موضوع « معرفی و بررسی مصادیق آسیب های فرهنگی و اخلاقی در محیط های علمی » با حضور استادان عضو این شورا برگزار شد."
وی تصرح کرد: "در این نشست آسیب های فضای مجازی، بحران هویت، فراغت های غیرمفید، پرخاشگری سیاسی، کج رفتارهای جنسی، ناراستی های اداری و سازمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و راهکارهای رفع آسیب های مربوطه نیز ذکر شد."