رییس صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد: تصویب ۷۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری به ۱۲ صندوق پژوهش و فناوری
صندوق نوآوری و شکوفایی ۷۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری و ۲۱۶ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و تحقق اقتصاد دانش بنیان به صندوقهای پژوهش و فناوری اختصاص داد.
به گزارش دیده بان علم ایران، دکتر علی وحدت، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم اعطای تفاهم نامه های همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوقهای پژوهش و فناوری که صبح امروز با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزیر علوم برگزار شد، گفت: تلاشمان همواره این بوده که همکاری نزدیکی با صندوقهای پژوهش و فناوری برای چابک سازی فرآیند اعطای تسهیلات داشته باشیم و فرآیندهای اعطای تسهیلات، کوتاهتر شود.
وی افزود: تغییر نگرش روی تمرکز زدایی صندوق و استفاده از ابزارهای مالی موجود در کشور برای ارائه خدمات به شرکتهای دانش بنیان از اهداف ما در مدلهای جدید همکاری با صندوقهای پژوهش و فناوری است.
وحدت با بیان اینکه تامین مالی از مباحث دیگری است که با استفاده از ظرفیت بانکها برای شرکتهای دانش بنیان در نظر داریم، اضافه کرد: یک بسته مالیاتی از شتابدهنده ها در صندوق نوآوری و شکوفایی آماده شده که به زودی اجرایی میشود.
رئیس صندوق نوآوری وشکوفایی اظهار داشت: ما در صندوق نوآوری و شکوفایی در بخشهای مختلف حمایت از توسعه فعالیت شتابدهنده ها به منظور توسعه هستههای فناوری، سرویسهای مختلفی را آماده کرده ایم.
وی گفت: از جمله این اقدامات برای شتاب دهندهها کمک برای ایجاد فضای استقرار، تجهیز فضای شتابدهنده ها و تامین مالی اولیه برای استقرار هستههای فناور هستند.
وحدت با بیان اینکه صندوقهای پژوهش و فناوری همکاران صندوق نوآوری و شکوفایی محسوب میشوند، اظهار داشت: این صندوقها میتوانند نیاز شرکتهای متوسط و کوچک را در استانهای کشور و در تهران مرتفع کنند تا برای اجرای طرح شان نیاز مالی نداشته باشند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوقهای پژوهش و فناوری گفت: امیدواریم با این برنامه رونمایی شده، نقش آفرینان در زیست بوم نوآوری به تاثیر گذاری بیشتر برای تحقق اقتصاد دانش بنیان تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: این همکاری جدید ظرفیتی را ایجاد کرده که صندوقهای پژوهش و فناوری علاوه بر نیاز شرکتهای دانش بنیان نیاز شرکتهای خلاق، فناور و استارت آپ ها را برطرف کنند.
وحدت با اشاره به مدل همکاری جدید صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوقهای پژوهش و فناوری تصریح کرد: هدف ما تامین مالی صندوقهای پژوهش و فناوری است که در این پروسه تسهیل در نظام تامین مالی شرکتهای دانش بنیان و فناور، تقویت صندوقهای پژوهش و فناوری و صندوقهای دانش بنیان به عنوان نهادهای مالی واسط محقق میشود.
وی با بیان اینکه مدل تامین مالی صندوقهای پژوهش و فناوری براساس ابزارهای تامین مالی در بعد تسهیلات، تضمین خط اعتباری است، خاطرنشان کرد: اعطای تسهیلات مالی به صندوقهای پژوهش و فناوری مطابق با تبصره یک ماده ۵ بوده و از سوی دیگر خط اعتباری به آنها اختصاص مییابد.
وحدت در خصوص تسهیلات سطح اعتباری به صندوق پژوهش و فناوری، یادآور شد: در این خصوص پرداخت کارمزد متناسب با هزینه عملیات، تناسب کارمزد پرداختی با نوع تضمین تسهیلات اعطایی صندوقهای پژوهش و واسپاری هزینه عملیات، درخواست ارزیابی عقد قرارداد، نظارت و پوشش کامل ریسک از سوی صندوقهای پژوهش و فناوری از ارکان خط اعتباری به صندوقهای پژوهش و فناوری به شمار میرود.
وی در خصوص مبلغ خط اعتباری تعیین شده از سوی صندوق نوآوری به صندوقهای پژوهش و فناوری گفت: صندوقهای پژوهش و فناوری تا سقف ۶ برابر سرمایه تادیه شده را میتوانند پرداخت کنند.
انتهای پیام