مشکلات و اولویتهای پژوهشی حوزه لبنیات بررسی شد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ با هدف آشنا ساختن اجتماع نخبگانی با توانمندیهای صنعتی کشور، بازدید علمی یکروزه جمعی از نخبگان، مستعدانبرتر و مخترعان استان از مجتمع تولیدی لبنیات پگاه گلستان، به همت بنیاد نخبگان استان برگزار شد.
در این بازدید، شرکتکنندگان با آخرین دستاوردهای فنی و صنعتی در حوزه لبنیات آشنا شدند و از نحوه تولید و فرآوری انواع محصولات لبنی بازدید کردند.
همچنین طی نشستی مشکلات و اولویتهای پژوهشی مدنظر مجموعه تبیین و مورد بحث قرار گرفت که تولید و ارائه ترکیبات حدواسط و افزودنی و همچنین محصولات جدید از اهم موارد بود.
مسئولان شرکت پگاه گلستان نیز ضمن استقبال از ارائه طرحهای کاربردی در حوزههای مذکور، در خصوص در اختیار قرار دادن امکانات آزمایشگاهی اعلام آمادگی کردند.
لازم به ذکر است، شرکت شیرپاستوریزه پگاه گلستان وابسته به شرکت سهامی صنایع شیر ایران در سال ۱۳۶۴ با نام کارخانه شیر منطقهای گرگان با ظرفیت اسمی ۱۵۰ تن شیر در روز فعالیت خود را آغاز کرد.
عمده فعالیت در مرحله اول، تولید شیرپاستوریزه یارانهای و بعضی از محصولات دیگر مانند کره پاستوریزه، خامه استریلیزه بود که بعداً با توجه به موقعیت ویژه منطقه برای توسعه و افزایش ظرفیت کارخانه طرحهای توسعهای در مورد احداث واحدهای پنیر پاستوریزه و شیرخشک صنعتی مدنظر قرار گرفت. بدین ترتیب علاوه بر توسعه کارخانه شیر، کارخانههای دیگر نیز راهاندازی شدند.