تشدید نظارت بر مراکز توزیع و عرضه مواد غذایی در شهرستان جهرم - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: با توجه به افزایش فعالیت اغلب مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در روزهای نزدیک به سال جدید و تشدید مسافرت ها در ایام نوروز، نظارت بر این مراکز از حساسیت بیشتری برخوردار است.
وی کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیردار به ویژه از طریق آب و غذا و همین طور کاهش بار بیماری های غیر واگیر با کنترل نمک و روغن را از اهمیت این برنامه سلامت نوروزی دانست.
وی افزود: این برنامه با حضور فعال بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه با لباس فرم یکسان و تجهیزات پرتابل بازرسی در قالب تیم های عملیاتی، نظارتی و کشیک از ساعت۸ صبح لغایت ۲۰ شب در تمام ایام هفته حتی روزهای تعطیل انجام می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان کرد: شهروندان محترم می بایست در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضا و سایر مجوزهای بهداشتی توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی که ۲۴ ساعته فعال است تماس بگیرند.