عمومی | دانشگاه کردستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان: دانشگاه کردستان راه آشتی با صنعت را پیش گرفته است

معاون اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار کردستان گفت:  سیاست درهای باز دانشگاه و آشتی دادن آن با صنعت راهکاری است که دانشگاه کردستان در پیش گرفته است و ارتباطی قوی تر و منطقی تر ایجاد کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان, حسین فیروزی در آیین اختتامیه نوآوردگاه صنعت طیور با عنوان «استارت آپ ویکند مریشک» که در تالار شیبانی دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: راه نجات اقتصاد استان از سیاست درهای باز دانشگاه میسر است که اگرچه با تاخیر شروع شده اما باید با سرعت خلاءهای موجود را جبران کنیم.
وی دیدگاه موجود در مدیریت دانشگاه کردستان را عاملی برای توسعه این دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه کردستان در آینده ای نزدیک از دانشگاههای پیشرو خواهد بود که با کمک فناوران جوان و اساتید با تجربه خود مسیر کارآفرینی در استان را هموار می کند.
فیروزی به تجربه کشور ژاپن پس از جنگ جهانی دوم اشاره و خاطرنشان کرد: این کشور با اهمیت دادن به  بخش خصوصی از طریق کارگروهی و نهادسازی و ایجاد ساختارهای ثروت توانست به موفقیت برسد.
فیروزی این اقدام را عاملی برای این امر دانست که این کشور از تیم سازی به دموکراسی و آزادی دست پیدا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، گفت: با مهندسی معکوس می توانیم زیرپایه های دموکراسی و آزادی را با ارزش بخشی به کار گروهی محقق کنیم.
فیروزی از شرکت کنندگان در این استارت آپ خواست تا تجربه صاحبان صنعت و حرفه را در کنار علم خود قرار دهند چرا که ثابت کرده اند که می شود با کار گروهی برون دادی با ارزش تولید کرد که هم از علم و هم از تجربه بهره برده است.
وی به وضعیت صنعت مرغداری در استان اشاره کرد و گفت: ۷۳۴ واحد مرغداری گوشتی، ۱۵ واحد مرغ تخمگذار و ۱۳ واحد مرغ مادر در استان فعال است که ظرفیت اسمی آن ۱۱۰ هزار تن گوشت مرغ در سال است و هم اکنون ۸۰ هزار تن تولید دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، یادآور شد: این صنعت برای ۱۲ هزار نفر در استان شغل ایجاد کرده است و گردش سرمایه مالی آن یک هزار میلیارد تومان است.
فیروزی ارائه ۵ دقیقه ای از ایده های جدید در این صنعت توسط دانشجویان در استارت آپ مریشک را نقطه عطفی در صنعت مرغداری استان برشمرد و ابراز امیدواری کرد با تجاری شدن ایده های برتر و کارآمد این صنعت شکوفایی بیشتری داشته باشد.
وی با بیان اینکه هم اکنون هم مرغ تولیدی استان یک ساعت پشت درب مرغداری منتظر نمی ماند، یادآور شد: این زنجیره تولید و اشتغال در استان به سبب هم افزایی فکری گذشته است و کنش عالمانه  امروز دانشجویان جوان هم در آینده ای نزدیک موجب ایجاد تغییر در این صنعت خواهد شد.
فیروزی پایین آمدن هزینه تولید، تغییر ضریب تبدیل و افزایش بهره وری و کاهش زمان دوره تولید را از مزایای ایده های استارت آپی در این صنعت دانست و گفت: این ایده ها می تواند انقلابی در صنعت مرغداری پدید آورد و بازده اقتصادی را رشد دهد و در نهایت شغل و درآمد پایدار را موجب شود.
وی از دانشگاهیان خواست تا یافته های علمی خود را با عمل منطبق کنند و صنعتگران را برای تحول فکری آماده کنند تا ایده های علمی آنان با کمک تجربه صنعتگران به مرحله اجرا در آید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان همچنین توصیه کرد دانشجویان فاصله خود را با صنعت کم و کمتر کنند و افزود: تلاش می کنیم تا ایده های دانشجویی وارد واحدهای صنعتی راکد شده و آن را احیا کند.