عمومی | دانشگاه صنعتی اصفهان

آغاز چهارمین دوره مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان + گزارش تصویری

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان، در این مراسم، با تاکید بر ایجاد الگوی روشن و مثبت این گونه برنامه ها در آینده کشور، گفت: درون این رقابت، عناصر فرهنگی و فکری مهمی حاکم است که باید برای ترویج و توسعه آن در کشور تلاش کنیم.

دکتر سید مهران نحوی با اشاره به مسایل گوناگون اقتصادی ، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی درکشور که ناشی از فقدان عناصری مهم است، افزود: این برنامه‌ها فرصت بسیار مناسبی است تا تمرین به کارگیری این عناصر را داشته باشیم و با تمرکز بر روی یک دانش و تخصص خاص؛ صمیمیت و ارتباط انسانی، صداقت و شفافیت را تجربه نماییم.

وی با بیان این که دانش و علم مبنای حرکت ما در این چنین برنامه‌هایی است و کلیه بخش‌های برنامه با یک دید علمی و عالمانه تنظیم و برنامه‌ریزی می‌شود، تصریح کرد: حضور تفکر و وجود یک چالش برای غلبه بر آن در این رقابت‌ها وجود دارد و همکاری تیمی وگروهی و همکاری رقابتی از دیگر عناصر مهم در این مسابقات است.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به این که تفکر، علم، صداقت، صمیمیت و شفافیت از جمله مواردی است که می‌تواند در رقابت و زندگی اجتماعی مدرن باعث موفقیت شود، ادامه داد: این معاونت همواره حامی برگزاری برنامه‌هایی است که برای ترویج فرهنگ غنی و انسانی و فرهنگ صحیح زندگی اجتماعی تلاش می‌کند و با برگزاری این چنین برنامه‌هایی، سعی در احیا و تقویت این عناصر داریم.

دبیر چهارمین دوره مسابقات ملی مکانیک سیالات دانشجویان نیز با بیان این که گسترش ارتباطات علمی و میان رشته ای بین دانشگاه های ایران و تقویت روحیه خلاقیت، نوآوری و فناوری از مهمترین اهداف برگزاری این رقابت ها است گفت: گسترش تفکر علمی و کمک به تجاری سازی ایده ها، ایجاد ارتباط بیشتر میان مفاهیم تئوری و کارکردهای تجربی و تقویت توانایی های مربوط به کارهای گروهی از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات است.

دکتر محمدرضا چمنی، با تاکید بر این که یکی از شاخه های مهم علوم کاربردی امروزه جهان که فعالیت های پژوهشی گسترده ای بر روی آن صورت می پذیرد، علم مکانیک سیالات است، تصریح کرد: مخاطبین این جشنواره، دانشجویان، شرکت‌های دانش بنیان، صنایع و سازمان‌های مرتبط مانند صنایع دریایی هستند.

وی تعداد نفرات و تیم های حاضر در این مسابقات را ۹۰ نفر و ۵۴ تیم دانشجویی از دانشگاه های صنعتی اصفهان، آزاد اسلامی، صنعتی شریف، تربیت مدرس، اصفهان، فردوسی مشهد، بوعلی سینا، شیراز، شهید باهنرکرمان، شاهرود، یزد، ولی عصر رفسنجان، فنی و حرفه ای مهاجر و موسسه عالی دانش پژوهان عنوان کرد.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: این دوره از رقابت ها در چهار محور آزمایشگاه مجازی، پروژه عملی، ایده شو و نماهنگ برگزار می شود.

گفتنی است: چهارمین دوره مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات دانشجویی کشور که از صبح امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شده، فردا و با معرفی نفرات برتر هر رشته به پایان خواهد رسید.

گزارش تصویری