عضو هیئتعلمی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری موفق به تالیف فصل هفتم از کتاب OPPORTUNISTIC NETWORK شد
کتاب OPPORTUNISTIC NETWORK در یکی از انتشارات معتبر دنیا ( CRC PRESS ) به چاپ رسیده است که فصل هفتم آن به موضوع شبکههای بیسیم حملونقل مربوط میشود.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به عنوان قطب شبکههای ارتباطی و حملونقل معرفی شده است. از اینرو محققان این واحد دانشگاهی بهدنبال خلق ایدههای جدید و ارائه راهحلهای علمی به چالشهای این حوزه هستند.
یکی از اولین مولفههای شهر هوشمند، طراحی ساختار هوشمند در حوزه حملونقل است، خلق فناوریهای نوین در حوزه حملونقل و ترافیک، گامی بزرگ در توسعه و هوشمندسازی زندگی شهری بهحساب میآید. فناوریهای نوین در تهیه، ذخیرهسازی، بهروزرسانی، بازیافت، حفظ و نگهداری، تجزیهوتحلیل، کاربرد و نمایش موثر اطلاعات مکان محور شهری نقش اساسی دارند.
سارا نجفزاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ضمن اشاره به تالیف یک فصل از کتاب OPPORTUNISTIC NETWORK در حوزه شبکههای بیسیم حملونقل و خودرویی، گفت: این کتاب در یکی از انتشارات معتبر دنیا به چاپ رسیده است که فصل هفتم آن به موضوع شبکههای ارتباطی و حمل ونقل مربوط میشود.
نجفزاده درباره آمار سازمان بهداشتی جهانی مبنی بر تصادفات جادهای بهعنوان پنجمین عامل مرگومیر، ادامه داد: شبکههای بیسیم خودرویی دستهبندیها و کاربردهای مختلفی دارد که از مهمترین آنها میتوان به افزایش ایمنی جان رانندگان و سرنشینان خودروها اشاره کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، افزود: این شبکهها با اطلاعرسانی به راننده در مورد تصادفات و موانع راه، قبل از رسیدن راننده به محل سانحه تاثیر بسزایی در پیشگیری از سوانح بهعهده دارد. از کاربردهای دیگر این شبکهها میتوان به دسترسی به اینترنت، اشترکگذاری موسیقی و مالتیمدیا با سایر خودروها، دریافت تبلیغات و اطلاعات خدمات بینراهی اشاره کرد.
وی با اشاره به تحقیقات انجام گرفته در دنیا در زمینه شبکههای بیسیم خودرویی، اظهار کرد: در تحقیقات انجام شده در فصل هفتم این کتاب پروتکلهایی مورد بررسی قرار گرفته که میتوان در جادههای بینشهری و در شریانهای داخل شهری نیز به آن رجوع شود. همچنین شرایط مختلف ترافیکی نیز در ملاحظات این پروتکلها درنظر گرفته شده است.
نجفزاده شبکههای بیسیم خودرویی را بخشی از پروژه شهر هوشمند دانست و گفت: اولین نمود از یک شهر هوشمند، تجلی حملونقل هوشمند در آن شهر است که در این راستا برای توسعه هوشمند شهرهای ایران، طرحهای توجیهی به شهرداری تهران و شهرداری یکی از شهرهای جدید ارائه شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در پایان خاطرنشان کرد: بهدلیل اینکه مناطق شهری تهران از لحاظ بافت تفاوتهای عمدهای با یکدیگر دارند، مایلیم طرحهای هوشمندسازی حملونقل را ابتدا در یکی از شهرهای جدید بهصورت پایلوت به فاز عملیاتی برسانیم.