عمومی | پژوهشکده چای

هفتمین جلسه کمیته علمی-فنی گروه فناوری و مدیریت تولیدپژوهشکده چای برگزارشد

هفتمین جلسه کمیته علمی-فنی گروه فناوری و مدیریت تولیدپژوهشکده چای برگزارشد

در روز شنبه مورخه یازده اسفند سال جاری، هفتمین جلسه کمیته علمی- فنی گروه فناوری و مدیریت تولید پژوهشکده چای به منظور بررسی دو فقره گزارش نهایی پروژه تحقیقاتی و یک عنوان پروپوزال پیشنهادی پروژه تحقیقاتی در سالن جلسات ستاد پژوهشکده واقع در لاهیجان برگزارشد.

در ابتدای این جلسه دو عنوان گزارش نهایی با عنوان زیر ارائه شد و پس از بحث و تبادل نظر اعضاء، مقرر گردید پس از انجام اصلاحات جزئی، جهت انجام مراحل داوری و ثبت گزارش به شورای پژوهشی ارسال گردد.

الف) تاثیر جدایه هایی از قار چ bassiana Beauvaria و متابولیت ثانویه آن‏ها بر شپشک آرد آلود چای Pseudococcusviburni

ب- بررسی سمیت عصاره و اسانس­ سیر ( Allium sativum L.) و درمنه خزری ( Artemisia annua L.) بر شپشک آرد آلود چای Pseudococcusviburni Signoret(Hemiptera: Pseudococcidae)

در ادامه یک فقره پروپوزال پروژه تحقیقاتی با عنوان شناسایی تکمیلی بندپایان ( Arthropoda ) مهم مرتبط با گیاه چای در استان گیلان ارائه شد. پس از بحث و تبادل‌نظر مقرر گردید مجری پروژه‌، اصلاحات مدنظر اعضایرا اعمال کرده و جهت ارائه در شورای پژوهشی به گروه تحویل دهد.

در پایان جلسه نیز سایر موضوعات مرتبط با مدیریت باغ از جمله لزوم پایش و کنترل بیولوژیک آفات، اجرای صحیح هرس و...مورد بحث قرار گرفت.

روابط عمومی پژوهشکده چای