مراسم پایانی جشنواره بین المللی رباتیک
مراسم پایانی جشنواره بین المللی رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون، شامگاه دوشنبه ۱۳ اسفند ماه در سالن شماره ۵ نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد ... مشروح مراسم:
****************
درمراسم اختتامیه جشنواره بین المللی رباتیک :
رئیس سازمان امور دانشجویان: دانشگاه به نشاط مثبت نیاز دارد
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت : دانشگاه به نشاط مثبت با جشنواره ها و حرکت های سالم علمی نیاز دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ،دکتر مجتبی صدیقی درمراسم اختتامیه جشنواره بین المللی رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون ایران اظهار کرد: در عرصه دانشجویی انجمن های علمی مورد حمایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری است و در کنار کار آموزشی نشاطی که این چنین جشنواره ها و جریان ها ایجاد می کند ، نیاز دانشگاه ها است.
وی در این مراسم که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی سابقه طولانی دارد و تا کنون با موفقیت حرکت رو به جلو داشته است.
صدیقی تصریح کرد: در سال جاری اقدامات حوزه رباتیک در امیرکبیر گسترش داشته و هشتمین جشنواره با حضور تلفیقی دانشجو، دانش آموز و صنعت برگزار شد که گامی رو به جلو و در راستای پیشرفت روز افزون این حوزه است.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: توجه به علم مهم بوده زیرا تلفیقی از اکثر علوم مانند مدیریت ، مهندسی برق و مکانیک است .
صدیقی تصریح کرد: اهدافی که در سال جاری پیش بینی شده برای تبدیل ایده ها به محصول و ایجاد کار آفرینی نتیجه بخش است همچنین وزارت علوم نیز در کنار امور آموزشی از این جشنواره ها حمایت می کند.
رئیس سازمان امور دانشجویان عنوان کرد: تعداد جذب دانشجویان و دانش آموزان جشنواره رباتیک باعث امیدواری است و مطلوب است شاهد فعالیت این نسل خلاق در بستر شرکت های دانش بنیان که مورد حمایت وزارت علوم است باشیم.
برگزاری لیگ ربات هاکی و نمایشی در سال آینده
رئیس کمیته ملی رباتیک ایران در ادامه گفت: تمهیداتی ایجاد شده تا سال آینده لیگ ربات هاکی و نمایشی نیز به دیگر لیگ های رقابتی افزوده شود و دانشجویان و دانش آموزان توانایی رقابت در این لیگ ها را داشته باشند.
سروش صادق نژاد عنوان کرد: ۳۰۲ تیم در ۲۸ لیگ بخش دانشجوبی و دانش آموزی به رقابت پرداختند.
وی در خصوص گروه های برتر این دوره از جشنواره اظهار کرد: ۲۱ تیم مقام نخست، ۱۶ تیم مقام دوم و ۱۵ تیم نیز به مقام سوم دست یافتند.
رئیس کمیته ملی رباتیک گفت: در طول برگزاری جشنواره ۱۰ سخنرانی توسط اساتید برتر دانشگاه های سطح یک در حوزه رباتیک در کارگاه های آموزشی انجام شد.
وی عنوان کرد: در سال آینده تیم ها می توانند در لیگ هاکی و ربات نمایشی شرکت کرده و برای مسابقات فیرا کره جنوبی آمادگی لازم را داشته باشند.
صادق نژاد افزود: فضای تولید محصولات کارافرینی علمی و پژوهشی است و همچنین کاربردی شدن ربات های نمایشی در صنعت است.
امیدوارم شرکت کنندگان جشنواره در مسابقات کره حضور یابند
همچنین در ادامه مراسم رئیس فدراسیون جهانی فیرا گفت : برگزاری این مسابقات بدون تلاش و فعالیت یک کادر بزرگ غیر ممکن است در نتیجه از حامیان و برگزار کنندگان تشکر می کنم.
جکی بالتز ادامه داد: امیدوارم تمام شرکت کنندگان در مسابقات جهانی کره جنوبی با همین شور و اشتیاق ببینم.
هشتمین جشنواره رباتیک ، هوش مصنوعی و اتوماسیون دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور ۳۳۷ تیم دانشجویی و دانش آموزی از ۱۵ کشور شامل روسیه، استرالیا، تایوان، چین، آلمان، کره جنوبی، برزیل، مکزیک، ایتالیا، کانادا، اندونزی، ترکیه ، افغانستان و لیتوانی در لیگ های مختلف و اولین نمایشگاه صنعتی در حوزه رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون با حضور ۵۰ شرکت دانش بنیان و صنعتی با تقدیر از ۵۲ تیم برتر ایرانی و خارجی از کشورهای روسیه و تایوان همچنین با حضور رئیس فدراسیون جهانی فیرا و جمع کثیری از دانشجویان و دانش آموزان فعال در عرصه رباتیک و هوش مصنوعی به کار خود پایان داد.
*************