عمومی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

توسط دانشجویان کارآفرین دانشگاه انجام شد؛ تولید فست‌فود‌های گیاهی و رژیمی

فاطمه سمامی به همراه سه دانشجوی دیگر دانشگاه که در مقطع کارشناسی اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی مشغول به تحصیل هستند توانستند، فست‌فودهای گیاهی و رژیمی را تولید کنند.

تولید جوانه گندم، عدس، حبوبات و فست‌فود سالم و فرآورده‌های جانبی مانند سوسیس و شکلات رژیمی را از آبان ماه ۱۳۹۷ آغاز کردیم.

زمینه فعالیت ما از ارزش اقتصادی خوبی برخوردار است. تا به حال محصولات و تولیدات خودمان را در سطح دانشگاه به فروش می‌رساندیم اما در حال تشکیل شرکت دانشگاهی هستیم تا زمینه فعالیت خودمان را گسترش بدهیم و با دریافت مجوز از اداره بهداشت بتوانیم محصولات خودمان را به رستوران‌های سطح شهر نیز بفروشیم و درآمد بهتری برای خود ایجاد کنیم.