رستوران مکمل یاس در دانشگاه تفرش به بهرهبرداری رسید
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تفرش، یزدانمهر در آیین افتتاح این رستوران، ایجاد رستوران های مکمل را گامی مثبت در جهت ارتقای خدمترسانی همراه با کرامت انسانی به دانشجویان عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در دو سال گذشته ۱۰۳ رستوران مکمل در دانشگاههای کشور به بهرهبرداری رسیده که این رستورانها نقش مهمی را در جهت بهبود، ارتقاء و تنوعبخشی به غذای دانشجویان ایفا کرد است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: بر اساس گزارشهای دریافت شده، در بعضی از دانشگاههای کشور ۶۰ درصد از دانشجویان از رستوران های مکمل استفاده مینمایند.
وی خاطرنشان کرد: اگر دانشگاه ها اقدام به ایجاد رستوران های مکمل نمایند از سوی این صندوق حمایت مالی میشوند و اگر بخش خصوصی وارد گردد از حمایت ها و تسهیلات لازم بر اساس توافق طرفین از سوی صندوق رفاه دانشجویان برخوردار میگردند.
یزدانمهر با اشاره به اینکه تاکنون ۳۷۰ میلیارد ریال به دانشگاه ها در خصوص حل کمبود فضاهای سراهای دانشجویی پرداخت شده است گفت: صندوق رفاه دانشجویان در راستای بهبود فضاهای خوابگاهی در چهار سال گذشته حدود ۵۸۷ سرای دانشجویی را به سطوح بالاتر ارتقا و با هم افزایی با سازمان برنامه و بودجه و ظرفیت سازی شکل گرفته تلاش مینماید کمبود فضای ۲۰۰ سرای دانشجویی را در طول برنامه ششم جبران نماید.
وی افزود: در این راستا ۳۳ سرای دانشجویی از ابتدای سال جاری تاکنون با تصویب کمیسیون دائمی صندوق تصویب و عملیات اجرایی آن آغاز و ۲۸ خوابگاه دخترانه توسط بنیاد ۱۵ خرداد در مناطق کمتر توسعه یافته عملیاتی شده است که دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی می باشند.
یزدانمهر ایجاد اتاق های تندرستی در سراهای دانشجویی را گامی موثر در راستای سلامت، نشاط و تندرستی دانشجویان دانست و گفت: تاکنون ۲۰۰ مجوز اتاق تندرستی به دانشگاه ها داده شده است که ۱۴۰ اتاق ایجاد گردیده است و تلاش میگردد تا پایان سال نیز اعتبارات لازم برای ایجاد اتاق تندرستی به دانشگاه تفرش تخصیص یابدتا با ایجاد جاده تندرستی در مجتمع خوابگاهی خواهران دختران دانشجو بتوانند در فضایی امن، سالم و با نشاط تحصیل نمایند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز با هم افزایی صورت گرفته با سازمان امور دانشجویان ایجاد ۲۸ چمن مصنوعی در دانشگاه ها عملیاتی گردیده است و تلاش میشود این آمار به ۴۰ مورد توسعه و افزایش یابد.
یزدانمهر اظهار داشت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی کارگاه های مهارت محور در سراهای دانشجویی ایجاد گرشدهدیده است تا با تکیه بر دانش و مهارت افزایی دانشجویان، بسترهای اشتغال دانشجویان در حین تحصیل را در محیط دانشگاه فراهم و از تولیدات داخلی آنان حمایت گردد.
وی در سفر یکروزه خود به دانشگاه تفرش ضمن حضور در یادمان شهدای گمنام این دانشگاه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا از سراهای دانشجویی و سلف غذاخوری دانشجویان دانشگاه تفرش بازدید کرد و در نشست هیئت رئیسه دانشگاه نیز شرکت کرد.
گفتنی است رستوران مکمل یاس دانشگاه تفرش با ظرفیت ۲۰۰ نفر در زمینی به مساحت هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
ل.م ۵۴